Przekrzywiony celownik?

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Przekrzywiony celownik?

Postprzez Provski w 27 Lip 2013, 16:34

Witam! Mam pewien problem z celownikiem w AK-74. Chodzi o to że muszka jest przesunięta trochę za bardzo w lewo i wydaje mi się że jak strzelam to nie do końca tam gdzie chcę :E Wszystko dobrze widać na załączonym zdjęciu.

Image

Są jakieś linijki które to mogą naprawić? Jak tak to niech ktoś mi poda dokładną lokalizację.
Твоя цель здесь. Иди ко мне.
Твой путь завершается. Иди ко мне.
Вознаграждён будет только один.
Твоё желание скоро исполнится.
Пришло время. Я вижу твоё желание.
Путь завершён, человек. Иди ко мне.
Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь.
Provski
Tropiciel

Dołączenie: 17 Maj 2011, 09:03
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 07:38
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 42

Reklamy Google

Re: Przekrzywiony celownik?

Postprzez Pangia w 27 Lip 2013, 16:47

GSC spieprzyło sprawę z ustawianiem broni przy celowaniu, zwłaszcza przy rozdzielczościach panoramicznych. Ze screena wnioskuję, że grasz na rozdziałce 1920x1080 (nawet nie wiedziałem, że można tak dużą ustawić :P).
http://www.speedyshare.com/G8eJH/Ironsights-fix.rar - masz fixa na to (oryginalnie było wrzucane na GameFront), sprawdzane było na rozdziałkach 4:3 i 16:10. Twoja to 16:9, więc może nie działać, jak powinno. Wtedy będziesz musiał albo samemu to ustawiać, albo po prostu zmienić rozdzielczość na inną.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Provski, djcycu.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Re: Przekrzywiony celownik?

Postprzez Provski w 27 Lip 2013, 17:16

Zadziałało! Dzięki, masz kozaczka :wódka: :E
Твоя цель здесь. Иди ко мне.
Твой путь завершается. Иди ко мне.
Вознаграждён будет только один.
Твоё желание скоро исполнится.
Пришло время. Я вижу твоё желание.
Путь завершён, человек. Иди ко мне.
Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь.
Provski
Tropiciel

Dołączenie: 17 Maj 2011, 09:03
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 07:38
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 42

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości