Słuchawki poszukiwane!

Naznaczony nie rozumiał tej wojny. Prawdą jednak było, że zbierała krwawe żniwo. Konsole czy PCty?

Słuchawki poszukiwane!

Postprzez Omnibus w 23 Cze 2013, 20:01

Zastosowanie: Do komórki, i MP3-ki
Długośc kabla: ok. metr
Typ: nauszne: otwarte, półotwarte, zamknięte- Nie mam pojęcia co lepsze, oświećcie mnie
Jak najmniejsze zniekształcenia, rzecz jasna
Barwa brzmienia: Właśnie zależy mi na słuchawkach, ani o barwie ciepłej (podbicie basów), ani zimnej (tony wysokie)
fundusze: 400 złotych
No i jak najlepsze wykonanie, coby mi się nie rozleciały po miesiącu
I jeszcze taki detal: otóz miło by było gdyby miały... taki dżings- przedłużenie wtyczki, uniemożliwiająca naderwanie kabla w tym miejscu... już nie pamiętam jak to się zwało.
Awatar użytkownika
Omnibus
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2013, 09:07
Ostatnio był: 01 Mar 2021, 15:28
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 153

Reklamy Google

Re: Słuchawki poszukiwane!

Postprzez Universal w 23 Cze 2013, 20:09

Sennheiser 202 HD lub podobne.

Mam od kilku lat, kupiłem za śmieszne pieniądze (99 z wliczoną przesyłką), służą do dziś, nie narzekam. Kabel trzymetrowy, słuchawki odpinane od pałąka, dobre wykonanie, nic mi się nie spruło, a bywały używane dość intensywnie. Kable trochę się plączą przy szyi, ale to nie jest dla mnie jakoś wielki problem.

:

Image

Kiedyś miałem Creative EP-510, które spisywały się całkiem nieźle, były tanie (trzydzieści parę złotych), ale zawsze kabel się rozpieprzył. Kupiłem je dwa razy, obie padły i zdecydowałem się na ww. Sennheisera. I nie żałuję, bo i tak nie biegam ze słuchawkami.

:

Image

Nie za bardzo wiem o co chodzi z tym przedłużeniem wtyczki, ale na tyle, na ile to sobie wyobrażam, to zdaje mi się, że 202 to mają.
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1052

Postprzez Dziab_Dziab w 23 Cze 2013, 20:16

Z słuchawek dousznych polecam TDK Bass Boost EC42, a co do nausznych to firma Skullcandy ma wiele ciekawych modeli do zaoferowania, chociażby Lowrider, G.I oraz Hesh.

Za ten post Dziab_Dziab otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gość.
Awatar użytkownika
Dziab_Dziab
Stalker

Dołączenie: 17 Sty 2013, 20:09
Ostatnio był: 02 Sie 2017, 16:59
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 22

Postprzez BuldI w 23 Cze 2013, 21:05

Polcam słuchawki firmy skullcandy. Sam mam Skullcandy HESH 2.0. Są po prostu świetne, zadnych zakłuceń, czyste brzmienie. Mam je już jakiś czas i nie narzekam na nie. Odpinany kabel, lekkie. Ciśnienie akustyczne 105db, impedancja 35 ohms. Skullcandy robi naprawdę dobre słuchawki, jedynym mankamentem jest cena. Ja za swoje musiałem zapłacić prawie 300zł, ale to zależy od modelu. Od 50 zł kupisz :D
BuldI
Kot

Dołączenie: 13 Mar 2013, 21:52
Ostatnio był: 07 Sie 2013, 21:43
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 1

Postprzez T-man w 09 Lip 2013, 11:19

Taka opinia ode mnie: lowridery, mają prawie taką samą jakość dźwięku co hesh, więc nie przejmuj się niczym tylko weź te które są dla Ciebie wygodniejsze.
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości