Cześć!
Właśnie się zarejestrowałem na forum, niesamowicie podekscytowany jaka ta gra jest świetna. Nigdy wcześniej nie grałem w Stalkera, i strasznie żałuję. Mam nadzieję, że będę się dalej w niej bawić genialnie jak i tu udzielać się w tutejszej społeczności. Ale bez owijania w bawełnę.
Podczas gry zdarza się, że wszystko staje w miejscu na sekundę lub nawet i dłużej. Kombinowałem coś tam z opcjami graficznymi, ale nic z tego. Nie mam pomysłu co to może być, także zwracam się do Was z nadzieją, że dostanę to czego potrzebuję, czyli pomocy. Z góry oczywiście deklaruję, że gra jest w pełni
oryginalna. Zakupiona na portalu cdp.pl, jeśli trzeba mogę dać jakiś dowód zakupu, wystarczy napisać.
Na sam początek, zapodaję mój niestety nie najnowszy sprzęt (jeśli o czymś zapomniałem, dajcie znać):
Intel(R) Core(TM)2 CPU
4300 @ 1.80GHz
1.81 GHz, 2,00 GB RAM
NVIDIA GeForce 8600 GT 256mb
Karta graficzna ma
najnowsze sterowniki, właśnie przed chwilą sprawdzałem. I tak są najnowsze.
Niżej jeszcze pokazuję moje ustawienia graficzne w grze, warto nadmienić, że używam modyfikacji
[S.T.A.L.K.E.R: The Faction War] w najnowszej wersji (dziś zacząłem grać, także dziś ściągnąłem).
To chyba wszystko co mógłbym dodać, mogę mieć sklerozę. Jak wcześniej pisałem, jak o czymś zapomniałem, to dajcie znać.