Witam.
Na wstępie przepraszam jeśli powieliłem jakiś wątek, lub też umieściłem go w złym miejscu - to mój pierwszy temat tutaj i jeszcze nie do końca "naumiałem" się tego forum.
Mam problem. Od początku. Wszystko było pięknie i hulało aż miło - do czasu gdy nie zaktualizowałem Windowsa do wersji 7 (Professional, 32bit). Gdy to uczyniłem zainstalowałem sobie kilka gier, działają bez problemu, lecz gdy zainstalowałem sobie Czyste Niebo zaczęły się schody. Gra nie uruchamia się, wyświetla się takie okno (
http://savepic.org/3623143.jpg ) i dalej nic się nie dzieje, choć aplikacja jest w uruchomionych procesach (xrEngine). Zrobiłem aktualizacje sterowników karty graficznej - nic. Próbowałem uruchomić jako administrator - nic. Próbowałem uruchomić w trybie zgodności ze wszystkimi poprzednimi Windowsami - również nic. Nie mam już pomysłu, a w internecie nie udało mi się znaleźć niczego na ten temat. Z ciekawości zainstalowałem też Cień Czarnobyla - to samo. Również wszystko zatrzymuje się na tym oknie mimo, że proces w menedżerze jest. Czy można ten problem jakoś rozwiązać?
P.S: Jeśli to ważne - obie gry są oryginalne.