Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Próbowałem przed chwilą wrócić do Jantaru z Czerwonego Lasu, ale zablokowałem się na pierwszym murze od misji z grupą doświadczonych stalkerów i oczyszczaniem terenu z zombie. Nie widzę żadnej możliwości przejścia, ale czy jest jakaś w ogóle możliwość powrotu tam, czy może jestem ślepy i czegoś nie zauważyłem?
Po przejściu do CzL już nie ma odwrotu, gonisz Striełoka, a fabuła staje się kompletnie liniowa. Też się na to nadziałem i był to główny powód nie ukończenia CSa.
A już miałem spieniężyć nowy artefakt.... Cholera, musi być jakieś przejście, może będę mądry i przeskoczę gdzieś? Edit: Chwila, to co w takim razie z tym przejściem na wysypisko w magazynach? To kłamstwo? Chyba jednak nie jestem taki kompletnie ślepy... Ale to wciąż irytujące że muszę biec na około aż do magazynów.
W Czerwonym Lesie jest strzelanina przy moście, przechodzisz przez las i docierasz do anomalii przestrzennej. Stamtąd do Leśnika, ten zleca jakieś zadanie jeśli się nie mylę, a w końcu dociera się do Magazynów Wojskowych, gdzie jest chyba pogaduszka z najemnikami w wiosce, oraz pomoc Wolności w zdobyciu Magazynów Wojskowych (tam później jest kilku trepów i trochę zombi).
I z Magazynów da się przejść na Wysypisko, wychodzi się w przejściu Wysypisko-Bar.
Nie grałem w żadnego moda na Czystym Niebie, więc to musi być to. Tym bardziej, że post wyżej widzę potwierdzenie teorii
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Tak, Limańsk jest momentem w którym nie da się wrócić, cholera, w dobrym momencie się obudziłem, chyba szczęście mi dziś sprzyja Na tej mapie jest pokazane. Dobra chłopcy, dzięki za pomoc, zderpowiały sayer musi teraz biec dwieście kilometrów przez swoją głupotę, a wy cieszcie się, że nie musicie robić tego samego
Kiedy wyjdziesz z Czerwonego Lasu na Jantar, zamiast iść tam skąd przyszedłeś z stalkerami to idź na wschód a tam będzie brama. No i gotowe wyszedłeś z fabryki. Wcale nie musisz iść na magazyny