przez kocur21 w 07 Lis 2012, 13:55
Batman: Arkham Asylum jest jedną z najlepszych gier akcji z bohaterem komiksu. Kupiłem parę miesięcy wstecz ale dopiero ze 2 tygodnie temu ukończyłem. Wszystko w tej grze jest genialnie przemyślane:
fabuła, gadżety, postacie, grafika i walka która jest miła dla oka. Jedyny minus tej gry dla mnie to jej długość, zaistalowałem grę o 22, grałem do 3 (zapomniałem się zwyczajnie) rano wstałem o 7 a napisy oglądałem już o 10 z minutami. Taka gra powinna być chyba odrobinę dłuższa niż 8 h i to sama główna fabuła, pamiętam że miałem jakoś 50-60% ukończone (zagadki riddler'a, nagrania i inne) gry, do tego dochodzą różne wyzwania np. znokałtój przeciwnika batrangiem, kolejnego powieś na gzymsie itd a wszystko to na czas. W Batman: Arkham City jeszcze nie grałem, po trailerach i gameplay widzę że gra jest mocno usprawniona i te miasto/dzielnica otwarta eh nie mogę się doczekać aż dorwę w swoje pazurki. Polecam gre każdemu kto lubi akcje, widowiskową i dobrą walke, zagadki no i ... batmana samego który nie jest obciachową postacią w tej produkcji.
I'm online always. Really, if you do not believe, check!
Intel I5 4460 (4 x 3.2 Ghz), DDR4 16 GB, GeForce GTX 1660 OC 6G, 4 x 1 TB , zasilacz 500 W