przez Czaro17 w 25 Maj 2013, 00:18
Kurde, problem jest nadal. Wkurzyłem się w końcu i poszedłem do Jantaru robić dalsze questy z fabuły. Gdy wróciłem potem do doliny mroku, chcąc ulepszyć vintara (gdyż ammunicje kupiłem u Sacharowa), pojawiły mi się questy z przejęciem posterunków na wysypisku, które są w rękach powinności.
Odbiłem te dwa posterunku i wyruszyłem na agroprom. Wybiłem posterunek powinności, jeszcze ich parę obozów (ale sensu to nie ma, gdyż za szybko przychodzą) no i jeszcze grupkę stalkerów ubiłem, bo przejęli gnojki punkt, który musi wolność przejąć.
No i sęk w tym, że oni nie przychodzą. Jeden oddział idzie na posterunek, ale drugi już nie wyruszył od dłuższego czasu.
Wczytywanie sejwów nie wchodzi w grę. Już tak robiłem ze 5 razy, zanim wyruszyłem do Jantaru. Nie mam zamiaru tracić czasu na ciągłe wczytywanie.
Wiem, że jest wiele modów. Nie ma może takiego, dzięki którym mógłbym oddziały wolności spawnować?? Dzięki temu mógłbym w końcu te posterunku przejąć. Wiem, że są mody, które mogłyby mnie interesować, ale one za bardzo zmieniają rozgrywkę, a ja chcę po prostu przejść grę, a później pograć na modach.
Jakieś pomysły??