Prohibition napisał(a):Itemy qestowe pojawiają się dopiero po zatwierdzeniu misji. Więc z tym kluczem miałeś napewno tak jak ja ,że najpierw przeszukałeś cały posterunek ,a dopiero potem chciałeś iść dalej ... I tu błąd bo kluczyk pojawi się w skrzynce(tej zielonej wewnątrz budynku) dopiero po zatwierdzeniu misji ze odnalezieniem go ... Wiem kompletnie bez sensu.
A co do złomu to weź to wyp... bo handlarz na bagnach pojawi się niestety dopiero pod koniec fabuły na tej lokacji. No chyba ,że chcesz wracać do południowego posterunku ...
P90 w Kordonie? No ja znalazłem jednego AKS-74 i się cieszyłem
Prohibition napisał(a):Co do skrzyni to chodzi mi o tą najbardziej standardową prostokątną. Jest on na półce bodajże na wysokości wzroku w budynku koło bramy prowadzącej na Bagna(standardowo ta brama prowadzi na wysypiko... Co im by zaszkodziło dodać jeszcze wysypiski ?) .
Co do handlarza to o tego w bazie samotników (standardowo posterunku wojskowym...) mi chodziło.
Kudkudak napisał(a):Musi być bodajże w mega dobrym stanie.
Kudkudak napisał(a):Nie wiem, mam po polsku SGM i nie ma takiego komunikatu. Po za tym ja w CoP nigdy broni nie sprzedaje. Co do arta - albo grasz na mistrzu, albo coś nie tak. Po za tym - kryształ i tak jest najsłabszym ognistym artefaktem o ile mnie pamięć nie myli.
Gizbarus napisał(a):pierw występuje Kropelka
Kudkudak napisał(a):tu nie ma Kropelki tylko Oko
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości