Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Witam mam pytanie,odrazu mówię że szukałem i nie mogłem znaleźć pliku z ustawieniami broni.Bo chcę sobie trochę podrasować pukawkę a niestety technicy nie mają możliwości zmiany na inna amunicję więc wołam o pomoc.Za rady leci
SLAYER napisał(a):gdzie jest ta gamedata bo w folderze z gra jej nie ma?
A na serio to wypakuj gamedatę. A zanim spytasz jak, wpisz sobie w Google "stalker wypakowywanie gamedata". Napiszę ci to poniżej, żeby było ci łatwiej skopiować.
stalker wypakowywanie gamedata
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
W twoim przypadku potrzebujesz config, czyli wypakowujesz te gamedaty, które mają dopisek "config". Mam nadzieję, że tym razem bardziej szczegółowo pomogłem.
Dobra albo jestem debilem i nie łapie tej magii albo ja mam coś nawalone w grze.Dajesz mi linki do SOC ale ja mam CN i tam nie ma plików gamedata,a plik config który jest w folderze resources (jedyny z plikiem config) po próbie otwarcia tym programikiem wysypuje sie i wyskakuje error o treści "Unsupported file"i program sie wyłącza
Faktycznie mój błąd, nie doczytałem że temat dotyczy Czystego Nieba. Co nie zmienia faktu, że ten program jest do wszystkich części Stalkera i niemożliwością to jest, by nie było plików gamedata w folderze (poprawcie mnie jeżeli się mylę, nie mam CS'a na kompie).
W sieci, zarówno na rodzimych portalach, jak i zagranicznych, jest mnóstwo materiałów na temat wypakowywania zawartości wszystkich części Stalkera z linkami do potrzebnych programów oraz instrukcjami ich obsługi, wystarczy tylko chcieć poszukać. Ale wiadomo, że jak się bardzo nie chce, to lepiej pomarudzić, a nuż ktoś wyłoży gotowca. Ale jest to rzecz tak bardzo podstawowa, że nie sądzę, żeby ktoś się zlitował.
Widzę że jesteś bardzo mądry w swej głupocie i nie chwapisz się pomóc potrzebującemu.Widzisz nie jestem zbyt sprawny w te klocki bo nie mam czasu siedzieć,szukać i kombinować całymi dniami jak to zrobić,więc temu pisze o porady.A tak na marginesie przytoczę słowa mojego nauczyciela ze szkoły " Głupim nie jest ten co pyta,tylko ten co nie pyta bo nie wie nawet o co zapytać ".
http://www.speedyshare.com/5pm58/gamedata-unpacker-do-czystego-nieba-i-cienia-czarnobyla.zip Nawet plik "readme" ci napisałem, cobyś znowu nie narzekał, że ci nie działa. Masz tam wszystko napisane, a nazwa archiwum wskazuje, że unpacker jest do Cienia Czarnobyla i Czystego Nieba. Może zadziałałby też w Zewie Prypeci, tego nie wiem. Tak czy siak - ściągnij i zrób to, co masz napisane.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji: