Ja tak samo, szukałem wielu interesujących mnie wariantów, ale jednak pozostanę przy tym avatarze - z Metro nie było nic ciekawego, co przypominało by coś z książki, inne to takie cuda na patyku. Oczywiście jest to stalker. Ale się temat ożywił
Ja niezmiennie trwam przy postaci Adama Jensena. Mam do niego pewien sentyment, prawdopodobnie z tego względu, iż identycznie wyobrażałem sobie pierwszego bohatera wymyślonego na potrzeby sesji rpg. Na kilka lat przed pierwszymi zapowiedziami DX:HR...
Dobra, nie mam pojęcia, czy tu już pisałam, czy nie (skleroza nie boli, a chyba powinna). Zresztą nawet jeśli, to i tak już nieaktualne.
Teraz na moim awatarze znajduje się Florence Welch, wokalistka zespołu Florence + The Machine; ujęcie pochodzi z teledysku do drugiej z moich ulubionych piosenek - "Spectrum". Podsumowując: babka jest bo ją lubię i tyle.
– Tato, dlaczego nie możemy jechać z tobą? – (do siebie) Bo jesteś mortalem, synku, a ja nie lubię paradoksu.
Potrzebowałem avka na pbf-a o Stalkerze (dawno nie istniejącego pbf-a). Wziąłem zdjęcie jakiegoś Stalkera w exo, zrobiłem jakiś filtr w Photoscape żeby wyglądało nietypowo i... finito ;d
Drzewa się czerwienią, ptaszki wesoło podszczekują... wiosna w Czarnobylu wita :D
Ja mam w zwyczaju częste zmienianie avatarów. Jakoś nie potrafię się trzymać jednego choć właśnie miniaturka przy nicku powinna być znakiem rozpoznawczym
Obecnie mam kadr z klipu od Pink FLoyd Welcome To The Machine.
Mój avatar musi mieć związek ze stalkerem. I na dodatek nie może reprezentować innej frakcji niż samotnicy. Nie mógłbym tu normalnie funkcjonować, mając w obrazku np. kapitana amerykę lub coś innego. Po prostu mam taką zasadę, że avatar musi być zgodny z tematyką forum i kropka.
Za ten post Strelok_90 otrzymał następujące punkty reputacji: