coś tu pusto w jupiterze.

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

coś tu pusto w jupiterze.

Postprzez Omnibus w 29 Mar 2013, 13:33

Siema. Mam mały problem. Otóż chodzi o to, ze w jupitetrze przez cała grę widziałem praktycznie 3 odziały wolności i 1 powinności (nie licząc nawróconych monolitowców), teraz wogóle się nie pojawiają, za to stalkerów i banditos mam od cholery i więcej. Ma ktoś jakiś sposób na przykład zmienianie współczynników w pliczkach gry, by to zmienić?

za pomoc lecą :wódka:
Awatar użytkownika
Omnibus
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2013, 09:07
Ostatnio był: 01 Mar 2021, 15:28
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 153

Reklamy Google

Re: coś tu pusto w jupiterze.

Postprzez Adam w 29 Mar 2013, 13:38

Spróbuj Atlas Spawn Moda (w sensie, że spawnera do CoPa, podobno jest gdzieś na forum). Poza tym, co Ci to przeszkadza? Zespawnujesz sobie taką ilość, która Cię zadowoli. ;)
Image
Image

Za ten post Adam otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Omnibus.
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 31 Mar 2025, 21:09
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Re: coś tu pusto w jupiterze.

Postprzez Voldi w 29 Mar 2013, 15:04

Cóż, właściwie na Jupiterze Wolność jest tylko w Janowie i przy ataku na skład amunicji Powinności. Tak samo i "Dołg" - pojawia się tylko w tych dwóch sytuacjach, nie licząc niewielu pojedynczych oddziału.
Ogólnie, w Zewie Prypeci mało jest tych dwóch frakcji, królują bandyci i wolni stalkerzy, czasem można spotkać jakiegoś najemnika. "Frakcyjni" pojawiają się rzadko, z reguły w określonych miejscach/momentach fabularnych. Naukowców (poza bunkrem koło Janowa) nie ma prawie wcale.
Image
Awatar użytkownika
Voldi
Ekspert

Dołączenie: 29 Gru 2011, 11:11
Ostatnio był: 30 Maj 2024, 11:26
Miejscowość: Kraków/Hajnówka
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 426

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość