timescale w shoc

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

timescale w shoc

Postprzez juniorsky w 26 Mar 2013, 23:24

Witajcie mam jeden problem, który bardzo mi utrudnia gre, w sumie to przez niego wogóle nie gram... otóż w grze przez przypadek wcisnałem klawisz f2 na modzie i przez to czas w grze bardzo przyspieszył, przez to zadania z automatu są niezaliczane bo ich "termin" ważnosci mija. moze mi ktoś pomoc i podpowiedziec jak moge przywrocic ten czas do stanu normalnego ? kazdy moj save auto i quick niestety w ten sposob jest zapisany :/ czy jest jakas komenda na to czy jak... bede wdzieczny za pomoc :) pozdrawiam.
juniorsky
Kot

Dołączenie: 13 Mar 2012, 11:45
Ostatnio był: 28 Lip 2019, 21:32
Miejscowość: opole
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: timescale w shoc

Postprzez vandr w 27 Mar 2013, 07:12

Coś jeszcze przyszło mi do głowy, choć nie gwarantuję, że to się uda. Przenieś na chwilę na pulpit plik ui_main_menu.script z folderu Gamedata/Scripts. Jeśli gra nie wstanie, przenieś go tam z powrotem i będziemy się dalej zastanawiać.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 12 Sie 2024, 20:47
Kozaki: 1747

Re: timescale w shoc

Postprzez juniorsky w 27 Mar 2013, 09:00

cześć, na 8 do pracy miałem jeszcze zdążyłem odpalić bez tego pliku w ścieżce co podałeś, gre normalnie odpala, wszystko jest ok, niestety czas dalej nieźle zasuwa :/

http://www69.zippyshare.com/v/76853351/file.html

tutaj są save'y na których sie to dzieje.
odpalać quick i auto.
shoc + aa + dol + dol2 :) tam pare innych modyfikacji nie wpływających na rozgrywkę u "obcych" gram na patchu 1.0006.
juniorsky
Kot

Dołączenie: 13 Mar 2012, 11:45
Ostatnio był: 28 Lip 2019, 21:32
Miejscowość: opole
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości