Jak w temacie. Są tu rockowi , punkowi etc stalkerzy? Ktoś w tym roku n któryś z festiwali? Rozmyślałem nad przygotowaniem stroju stalkera i przybyciu w nim na festiwal. Jakies opinie , pomysły? Jeśli ktoś jedzie , prosiłbym o podanie skąd , mozna by połączyć siły.
Ament. Ja jadę na Woodstock może i do Jarocina bo akurat wypada w moje urodziny tyle ze w tym roku ten festiwal ma być bardzo drogi, ale to odlegle plany.. A co do stroju Stalkera.. To nie wiem czy w pogo ci sie nie rozleci
Siczka na prezydenta!!!!
Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
poproszę żarcie od hare kriszny , browara już sobie znajdę. Jadę na wood-a z 3city, ale tera jakoś tak szybciej. Hmm co do stroju to prędzej w takim żelastwie bym się udusił. Na sam widok kolesi w maskach p-gazowych już im współczułem. Najlepsze wg są kolczugi z tych części od puszek po browarach. Ale teraz myślę żeby magicznym cudem uzbroić się w własnej produkcji alkohole.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack