przez Pangia w 20 Mar 2013, 23:04
To ja teraz będę tym złym/tym głupim/tym podłym lizusem, podkopię ideę i powiem, że ten pomysł jest ch♥ja wart. A dlaczego?
Już widzę te tematy:
"problem z liczbom postuw"
"ej co sie dzeje z liczbom moich postuw bo jak ja napise cos to mi sie to kasoje po paru godiznach macie cos zeosute hyba"
Ewentualnie:
"admin to gupi h*j"
"ej admin ty hoju glupi czego mi usuwasz posty myslisz ze jak masz adma to masz wladze dziecko niedorobione rzal mi cie a twuj stary tez jest chojem a twoja stara daje dupy za 2 zeta"
Kuźwa, nawet nie wiecie, jak ciężko normalnemu człowiekowi wymyślić takie bzdury - a tak swoją drogą to nie wiedziałem, że jest tu autocenzura przekleństw
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!