Stalker ZP Fabryka Jupiter

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Stalker ZP Fabryka Jupiter

Postprzez eXZab w 11 Mar 2013, 18:13

Witam
Chciałbym się dowiedzieć kto zleca nam misję główną (odnalezienie dokumentów w fabryce Jupiter, tuż obok katastrofy helikoptera). Widziałem na filmikach jak ludzie mieli zaznaczone 2 cele główne, znalezienie dokumentów i zbadanie tego helikoptera. Ja nie miałem zaznaczonej misji z tym dokumentami, jednak patrzeć na filmik odszukałem te dokumenty. Prosiłbym o pomoc w celu odnalezienia zleceniodawcy (misja główna: dokumenty w fabryce Jupiter). Za odpowiedź z góry dziękuje.
eXZab
Kot

Dołączenie: 10 Mar 2013, 19:54
Ostatnio był: 08 Kwi 2013, 23:38
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 6

Reklamy Google

Re: Stalker ZP Fabryka Jupiter

Postprzez Kudkudak w 11 Mar 2013, 18:21

Do wątka głównego nie ma zleceniodawców, kolejne misje dodają się po wykonaniu poprzednich. Przynajmniej do Prypeci. Otrzymasz misję po wykonaniu poprzednich misji głównych z Ogończami.
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez eXZab w 11 Mar 2013, 21:27

Ja też tak myślałem, tylko dlaczego znalazłem te dokumenty i ukończyłem misje jak nie pokazywało mi, że tam mam iść, a u innych ludzi widziałem ten cel. W fabryce posiadałem misje z ogończą. A może pilot, czy ktoś z tych ludzi po rozmowie?
eXZab
Kot

Dołączenie: 10 Mar 2013, 19:54
Ostatnio był: 08 Kwi 2013, 23:38
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 6

Postprzez Adam w 11 Mar 2013, 21:30

Przypadek. Dokumenty tam leżą bez względu, czy masz misję, czy nie. Ja tak miałem z papierami z Jupka dla Hermana. Nie dostałem od niego tego zadania, ale i tak zabrałem papiery i samoistnie grupa najemników się "przeteleportowała" z bunkra aby mnie zabić :D
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 31 Mar 2025, 21:09
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości