przez Woland w 10 Mar 2013, 23:01
Ale co z tym o co ja pytałem że czemu więc z postu na elektrodzie wynika że im nagle coś siadło???
Czyli powiadasz iż zakup na zasadzie: można ale wedle uznania bo nie ma żadnej konieczności, nic się nie stanie jak będę jechał na tym na czym jadę i pogram se nawet i kolejne 4 lata ( o ile nie wpadnę na pomysł grania w czasie burzy bądź nie siądzie jednak w ciągu jakiegoś czasu jednak awaria będzie poprzedzona miesiącem katorgi z bluescrenami i wyłączeniem się komputera)?
Coś jeszcze uzupełniłbyś?
BTW. kretyńskie jest mówienie a więc że "zasilacz coś spalił" bo wprowadza w błąd. Zasilacz tylko w kryzysowej sytuacji niedopełnia obowiązków jednakże owe obowiązki użytkownik sam może wypełnić np. kontrolując specjalnym programem czasami temperaturę kompa w czasie gry lub odłączyć komputer od prądu w czasie burzy czy braku prądu*.
Coś jeszcze uzupełniłbyś??
*Raz telewizor tak zostawiony gdy wyłączono prąd a potem po paru godzinach znów był miałem. Cóż, ten telewizor to ja też miałem, podkreślam, miałem bo nie da się włączyć bo od tego czasu nie działa.