Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Jak w temacie mam problem w stalkerze zew prypeci, mianowicie z przeczytanych kilku dziesiąt stron o stalkerze, wiem, że artefakty powinny respić/pojawiać po jednej/dwóch emisjach. A u mnie gram na poziomie STALKER (ver. 1.6.0.1) czekam juz chyba 20 emisje i nic! Nawet mam osiągnięcie "Doświadczony Stalker" i "Poszukiwacz" i wiele innych osiągnięć i nic dalej pustka w anomaliach... Więc jakby ktoś miał jakiś pomysł, lub jakieś chety itp. to proszę pisać, linki posyłać
Sugeruję wyjście z lokacji i powrót do niej. To powinno pomóc. Można też zacząć szukać w drugiej zamiast ciągle na (tu wpisz, Zaton, Jupiter albo Prypeć).