Buldog 6 - czytałem FAQ, ale nadal nie mogę go odnaleść

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Buldog 6 - czytałem FAQ, ale nadal nie mogę go odnaleść

Postprzez mitos w 12 Sie 2007, 22:34

Po pierwsze problem prawdopodobnie się pojawił przez to że nim dostałem questa z odzyskaniem go( spicie kucharza itd. ) to spacyfikowałem obóz i wioskę. Jak otrzymałem tego questa to cele Znajdź kucharza i porozmawiaj z nim świecą się na czerwono i są zaznaczonej tak jakby były ukończone. Poszedłem tam ponownie i przeszukałem całą bazę i nic. W wiosce odnalazłem ten dom, ale w piwnicy znalazłem tylko pociski do granatnika. Może mi ktoś poradzić co zrobić by go znaleźć, gdzie szukać ?
mitos
Kot

Dołączenie: 12 Sie 2007, 07:08
Ostatnio był: 12 Sie 2007, 11:46
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez MCaleb w 12 Sie 2007, 23:34

Chyba nikt Ci nie pomoże, gdyż wszystkie sposoby zostały opisane w FAQ. Czyli wioska, zbrojownia i mody. Jeżeli pierwsze dwa odpadają, to masz problem i nie ukończysz zadania.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez Microtus w 13 Sie 2007, 05:57

Z bulldogiem to jest pewien bug, czasami ten co leży w wiosce pojawia się po chwili (trzeba postać w tym miejscu w którym teoretycznie on leży) też tak miałem ale stanie w miejscu podziałało i wynurzył się z ziemi.
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 106

Postprzez piranninja w 13 Sie 2007, 09:32

wrzuć granacik, na 100% się pojawi
Image
BORN TO SPAM
Awatar użytkownika
piranninja
Stalker

Dołączenie: 11 Cze 2007, 21:49
Ostatnio był: 22 Sie 2007, 21:28
Kozaki: 1

Postprzez Leiga w 15 Sie 2007, 14:33

Hmm
Przed chwilą miałem ten sam problem, wcześniej wykonałem questa dla "Powinności" i pomogłem w lekkiej pacyfikacji tego obozu. A dużo później dostałem questa od Generała. Miałem tak samo jak ty - dwie pierwsze pozycje na czerwono. Wróciłem do tych magazynów i tam mniej wiecej po środku jest kilkupiętrowy budynek. Chyba na parterze jest pokój za kratą. Rozwalasz kłódkę i na szafkach u góry sa skrzynki (dwie). W jednej z nich byl buldog. (a propos, później dla zabawy rozwaliłem z niego "Powinność" w okolicach baru - daje czadu, szkoda ze taki ciężki i że trzeba go oddać). Na szczęście po wykonaniu kilku questow u Generała dostałem Wintar (z tłumikiem) - też daje rady.
PZDR
Leiga
Awatar użytkownika
Leiga
Stalker

Dołączenie: 15 Sie 2007, 14:27
Ostatnio był: 20 Cze 2009, 02:25

Re: Buldog 6 - czytałem FAQ, ale nadal nie mogę go odnaleść

Postprzez Buschmann w 02 Mar 2013, 17:08

Witam!
Widzę, że nie tylko ja mam problem z tym zadaniem - tak wiem temat jest bardzo stary, ale nie ma sensu zakładać nowego.
Ja także mam problem z Bulldogiem - tylko u mnie sprawa jest trudniejsza - bulldoga znalazłem wieeele wcześniej i będąc bodajże w laboratorium X16 przez wzgląd na niemożliwość ruchu... wyrzuciłem go - czy wie ktoś moze gdzie można znaleźć drugi egzemplarz tej broni? Czytałem gdzieś, nie pamietam gdzie, ze w grze takowy występuje.
Z góry dziękuję.
AMD Athlon(tm) II X3 460 Processor 3.8 GB RAM'u GeForce 7025 / nForce 630aCPU : 3.4 GHz
(Dane By http://systemrequirementslab.com/)

Buschmann
Wygnany z Zony

Dołączenie: 02 Mar 2013, 11:24
Ostatnio był: 12 Kwi 2013, 22:57
Miejscowość: zabrze
Frakcja: Powinność

Postprzez Kudkudak w 02 Mar 2013, 17:12

Drugi Bulldog znajduje się w magazynie Wolności - obok Kutwy. Możesz zabić tego strażnika obok kraty ze zbrojownią, lub przystawić krzesło, wejść na nie i przeskoczyć strażnika. Kratę rozwalasz nożem i w którejś skrzyni powinien być Bulldog z tego co pamiętam.
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez pan kozaq w 02 Mar 2013, 18:43

Eh, jak nie chcecie mieć konfliktu z Wolnością, to idziecie do domu w wiosce tam gdzie jest piwnica, i cały obszar "zaklikujecie" przyciskiem F (domyślnie podnieś). Bulldog powinien "pojawić" się w ekwipunku. Jeżeli nie ma go w zbrojowni ani w wiosce, to musicie wczytać poprzednie zapisy lub olać questa.
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
pan kozaq
Weteran

Dołączenie: 07 Mar 2012, 15:51
Ostatnio był: 24 Paź 2024, 18:43
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 43

Postprzez Kudkudak w 02 Mar 2013, 19:39

Napisałem przecie o bugu z krzesełkiem - podstawiasz strażnikowi krzesło, wchodzisz i przeskakujesz. Ponadto jeśli zrobisz kilka misji dla Łukasza i kiedy będą już na zielono na minimapie, można wykorzystać to, że czasem po zabójstwie członka frakcji Wolność zamiast być wrogo nastowioną frakcją stają się neutralni. Poza tym on wspomniał że miał tą broń, ale potem wyrzucił, więc co mu da spam F w tym dole?
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez Buschmann w 02 Mar 2013, 23:54

Ok, panowie! Dziękuje :) Bulldog był w wiosce pijawek w piwniczce. Wkurzyło mnie tylko, że ide sobie a tu zabite deskami drzwi nagle sie rozwalaja i pijawka leci :P Dziękuje za pomoc, bo dzieki temu piekny zielony kolorek jest wszędzie na minimapce w barze, a nie tak jak wcześniej jakis żółty :)
AMD Athlon(tm) II X3 460 Processor 3.8 GB RAM'u GeForce 7025 / nForce 630aCPU : 3.4 GHz
(Dane By http://systemrequirementslab.com/)

Buschmann
Wygnany z Zony

Dołączenie: 02 Mar 2013, 11:24
Ostatnio był: 12 Kwi 2013, 22:57
Miejscowość: zabrze
Frakcja: Powinność

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 4 gości