mam takie pytanie bo zakładam z moją klasą V i chciałbym kupić taką kurtkę jaką ma się na poczontku w S.T.A.L.K.E.R czyste niebo no to gdzie i za ile
a to że jestem z wolności to nic. bardzo lubię powinność
a i jesczę jedno bo mam maskę przeciwgazową ale nie mam kurtki i chciałbym kupić
ak 74 lub aks74
no może być RPK-74 takie na kulki jak się sprzedaje na dożynkach tylko z [prostą] lufą bo mam jedno RPK-74 tylko lufa jest krzywa a do wiosny niedaleko i chce zacząć rozwój mojego bractwa STALKERÓW WOLNOŚCI i powinność
u mnie jest mile widzana
a po wódce będe
sczęśliwy jak
kotek
kup maskę przeciwpłynową na allegro połącz rurką [pomalowaną na dowolny kolor] dwie butelki po coli też pomaluj
trochę pomysł" dziecinny a le fajnie powinno wyglądać" muwię serio takie eksperymenty się udają a co do kamizelki to niewiem . a mógłbyś mi powiedzieć gdzie i za ile kupić kurtkę taką jak się ma w stalker clear sky a i postaw mi kozaka
proszę.odpisz
ps: ochraniacze można kupić w sklepach sportowych ja takie mam na lokcie kolana i nadgarstki
broń bok czyli karabin myśliwski można kupić w sklepie internetowym strzelec znajdzies tam nawe berette czyli marte