Problem z Broniami typu Ak

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z Broniami typu Ak

Postprzez Valdemor w 27 Gru 2012, 15:19

WItam. Mam dość zadziwiający problem. (gram na versji 1.0006 z CD-Action) otóż bronie Thunder, Obokan, AKM-y i wszystkie ich modyfikacje nie są widoczne w rękach. Po wciśnięciu na widok trzecioosobowy bronie (oprócz AKM Wilka, nie pamiętam dokładnej nazwy :/ ) są ukazywane normalnie. Tutaj screnshooty
AKM mały z tłumikiem:

Image

AKM duży wersja szybkostrzelna:

Image

OBOKAN wersja szturmowa:

Image

Prawdopodobnie też pomyliłem obrazki, gdyż ciężko stwierdzić które jest które gdy ich nie widać. Jakby były też potrzebne screeny z 3 osoby to pisać
Post Scriptum: żeby nie szukać ich tak specjalnie zainstalowałem zwiedzacza. Ale na podstawce też mnie to nęka
Co to jest: małe, niebieskie i pożera kamienie?
Mały niebieski pożeracz kamieni!
Awatar użytkownika
Valdemor
Kot

Dołączenie: 27 Gru 2012, 12:31
Ostatnio był: 09 Sty 2013, 21:47
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Chaser 13
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Problem z Broniami typu Ak

Postprzez pan kozaq w 27 Gru 2012, 16:43

Ale jakie mody wgrywałeś kolego??
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
pan kozaq
Weteran

Dołączenie: 07 Mar 2012, 15:51
Ostatnio był: 24 Paź 2024, 18:43
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 43

Postprzez Pangia w 27 Gru 2012, 16:52

Valdemor napisał(a):Post Scriptum: żeby nie szukać ich tak specjalnie zainstalowałem zwiedzacza. Ale na podstawce też mnie to nęka

Chociaż z tego, co czytałem w temacie moda (o ile czytałem dobry temat lol) to raczej nie bałagani on w modelach broni.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Valdemor w 27 Gru 2012, 17:02

Valdemor napisał(a):Ale na podstawce też mnie to nęka

Modów brak. Tylko 3 systemy temu zainstalowałem Priboy story, ale raczej po formacie on tego nie pamięta
Zresztą, nawet przed instalacją priboya wtedy też mnie to nawiedzało
Co to jest: małe, niebieskie i pożera kamienie?
Mały niebieski pożeracz kamieni!
Awatar użytkownika
Valdemor
Kot

Dołączenie: 27 Gru 2012, 12:31
Ostatnio był: 09 Sty 2013, 21:47
Ulubiona broń: Chaser 13
Kozaki: 1

Postprzez Tajemniczy w 27 Gru 2012, 19:11

Może kiedyś bawiłeś się przy plikach i może usunąłeś te modele kałachów? Może spróbuj zainstalować od nowa.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez Wheeljack w 27 Gru 2012, 20:46

Niemożliwością jest, jeżeli ten błąd występuje na czystej wersji przed i po formacie to musi być jakiś problem z zewnątrz, czytaj karta graficzna. :E No bo co innego?
Spróbuj pozamieniać textury, kałachowi przypisz texturę np mp5, a mp5 texturę kałacha i zobacz co się stanie.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: 13 Lis 2024, 19:51
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 725

Postprzez Pangia w 27 Gru 2012, 23:17

Tajemniczy napisał(a):Może kiedyś bawiłeś się przy plikach i może usunąłeś te modele kałachów? Może spróbuj zainstalować od nowa.

Usunięcie modelu na 99,999% skończyłoby się BugTrapem. Stalker wywala się, jak brakuje ci jednego znaczka w configu, a ty mówisz o całej broni...
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 854

Postprzez szymonvenom4 w 16 Lut 2013, 20:35

Hmmm... ja też takie coś miałem, ale gdy robiłem reinstall to wszycho było OK. Spróbuj aktualizacji STALKERA
albo karty. A jeśli to nie pomoże no to już wiesz co- nowa karta graficzna :|

szymonvenom4
Wygnany z Zony

Dołączenie: 15 Lut 2013, 21:54
Ostatnio był: 16 Lut 2013, 21:11
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Storming Obokan
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości