Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Cześć. Mam pytanie: gdzie można znaleść/zdobyć/kupić dobry kombinezon lub egzoszkielet bez przyłączania się do frakcji? Czytałem posty użytkowników, ale nic konkretnego się nie dowiedziałem. Najlepszy konezon jaki spotkałem to seva u Sacharowa nad Jantarem.
Tam zawarte są odpowiedzi odnoszące się do zwykłej gry...bez modów...wystarczy trochę bardziej obciążyć pracą mięśnie palców i przewinąć w dół strony...
Za ten post Kudkudak otrzymał następujące punkty reputacji:
No to niestety będziesz skazany na: a)przyłączenie się do danej frakcji b)zainstalowanie moda c)dalsze trucie że trzeba przyłączyć się do frakcji i że nie zainstalujesz moda Zapewne znajdą się też inne propozycje.
Tu masz moda w którym każdy martwy stalker ma kombinezon>>>> viewtopic.php?f=48&t=18832#p229961 a w czystej wersji znaleźć egzo jest ciężko. Sam nie znalazłem chociaż 2 razy grałem na czystej wersji.