przez Pangia w 13 Sty 2013, 14:28
A ja dostałem warna i się nie chwalę. No dobra, pochwalę się. Jeśli ktoś jest pier♥olonym leniem i piszę mu to w komentarzu przy wypijanym kozaku (bo do pobrania moda były 3 linki i przynajmniej 1 działający, bo sam sprawdziłem, żeby nie było, że się rzucam, a nie znam stanu rzeczy), to czemu dostaję warna? Za posiadanie racji? Chyba, że nie za to dostałem (ale to była jedyna obelga, jaką ostatnio stosowałem przy komentarzach obok kozaków)
xKoweKx napisał(a):Gdzie ty w swoim profilu widzisz jakieś warny? Przecież one gasną po 2 miesiącach.
O, nie wiedziałem. Na innym forum się wkur♥iłem i po 2 darmowych warnach stwierdziłem, że się nie zaloguję, dopóki mi tych warnów nie zdejmą albo same nie "spadną". No i tak już mija 3. rok
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!