[S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story]

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story]

Postprzez Rider w 13 Gru 2012, 12:49

Jakieś tłumacznie READ ME? BO nie chce mi sie tłumaczyc tego wszystkiego a chce przeczytac zanim ściągne z uwagi na mój internet z limitem danych.

- - -

Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR

[error]Expression    : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid()
[error]Function      : CALifeSpawnRegistry::load
[error]File          : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\alife_spawn_registry.cpp
[error]Line          : 93
[error]Description   : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN!

stack trace:

No i to samo jak w przypadku SGM MOD do ShoC przy wczytywaniu nowej gry

- - -

ok moj blad , musiałem patcha 1.0004 dograc i hula ;d
Awatar użytkownika
Rider
Stalker

Dołączenie: 01 Lis 2012, 15:27
Ostatnio był: 17 Lut 2022, 20:33
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: -11

Reklamy Google

Postprzez Vidic w 25 Gru 2012, 15:04

Witam, mógłby ktoś podać linka do stronki z której będę mógł ściągnąć moda? Z żadnej,z zamieszczonych na pierwszej stronienie nie mogę pobrać. Dwie nie działają,jedna zablokowana,a z trzeciej coś nie mogę pobrać. Będę wdzięczny za pomoc ;)
--------
Już nie trzeba ;) wczoraj coś nie działało a dzisiaj już elegancko.
Awatar użytkownika
Vidic
Stalker

Dołączenie: 04 Kwi 2011, 17:25
Ostatnio był: 09 Kwi 2014, 00:49
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 11

Postprzez kobalcik w 26 Gru 2012, 22:27

Witam, mam pewien problem, podczas wykonywania zadań trafiłem na skażone ciało tego handlarza z pierwszej wioski... Miał on przy sobie notatke mówiącą coś o jakimś doktorze, x-18, virusie, bandytach i tego typu sprawach.... po przeczytaniu notatki wyskoczył licznik 20:00 min i mam użyć odtrutki na X-Virus.... czy ktoś może mi wytłumaczyć gdzie ja mam to znaleść ??
kobalcik
Kot

Dołączenie: 26 Gru 2012, 21:42
Ostatnio był: 27 Gru 2012, 00:44
Kozaki: 0

Postprzez Wunderwaffe w 26 Gru 2012, 23:05

Jedna sztuka antidotum jest w którymś z domków w tej wsi, druga w X-18, a trzecią możesz kupić od profesora Sacharowa (ale kupować się nie opłaca, bo strasznie drogo).
Image
Awatar użytkownika
Wunderwaffe
Łowca

Dołączenie: 06 Mar 2012, 20:43
Ostatnio był: 04 Lis 2018, 20:43
Miejscowość: Siedlce
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 187

Postprzez kobalcik w 27 Gru 2012, 00:12

WTF !!! 250 k rubli za antidotum ?? pogieło ?? skąd mam wziąść dokładnie to antidotum ??
kobalcik
Kot

Dołączenie: 26 Gru 2012, 21:42
Ostatnio był: 27 Gru 2012, 00:44

Postprzez Merhius w 27 Gru 2012, 02:15

Sprostowanie, jedno antidotum jest w Dolinie Mroku w bazie bandytów, z tego co pamiętam to w pokoju Dzika w skrzyni. A druga faktycznie jest u Sacharowa i kosztuje tyle co mały kraj. Powodzenia z zarazą, radze wczytać wcześniejszy save i pójść najpierw do Doliny Mroku po lek a poźniej wrócić do trupka Sidorowicza ;)
Awatar użytkownika
Merhius
Stalker

Dołączenie: 24 Maj 2012, 21:37
Ostatnio był: 27 Paź 2016, 02:55
Miejscowość: Gruzowisko koło reaktora
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 94

Postprzez Vidic w 06 Sty 2013, 14:43

Mam pytanie. Jeśli mam misje,żeby zebrać te dokumenty i wkońcu muszę iść do prypeci po nie,do hotelu. To przechodząc przez Magazyny Wojskowe,pomogę powinności i pozabijam wszystkich zielonych w bazie,to to będzie miało wpływ na dalszą część gry ?
Awatar użytkownika
Vidic
Stalker

Dołączenie: 04 Kwi 2011, 17:25
Ostatnio był: 09 Kwi 2014, 00:49
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 11

Postprzez Wunderwaffe w 06 Sty 2013, 21:57

Jak nie pozabijasz, to najbardziej doświadczeni z nich wejdą do Prypeci. Poza tym u zielonych spotkasz bardzo ciekawą osobę (będzie się grzać przy ognisku).
Image
Awatar użytkownika
Wunderwaffe
Łowca

Dołączenie: 06 Mar 2012, 20:43
Ostatnio był: 04 Lis 2018, 20:43
Miejscowość: Siedlce
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 187

Postprzez Rider w 07 Sty 2013, 15:44

Wunderwaffe² napisał(a):Jak nie pozabijasz, to najbardziej doświadczeni z nich wejdą do Prypeci. Poza tym u zielonych spotkasz bardzo ciekawą osobę (będzie się grzać przy ognisku).

No niestety ta oosoba musiała oddać życie za swojego pendrive :D i miałem problem by otworzyć ich zbrojownie (nie było napisu "Uzyj F" , więc granat do środka i po sprawie :d
Awatar użytkownika
Rider
Stalker

Dołączenie: 01 Lis 2012, 15:27
Ostatnio był: 17 Lut 2022, 20:33
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: -11

Postprzez Shitstorm w 15 Sty 2013, 19:59

Witam wszystkich! Mam problem, otóż: Jestem w barze, byłem w drodze do x18, zapisałem sobie grę w takowym barze no i jak ją wczytuje, gdy mam napis wchodzisz do zony, wywala mnie do pulpitu bez żadnego loga :( Próbowałem ze zmianą nazwy zapisu, nic zero, nic nie pomaga. Zawsze jak go tworze ok zapisuje się, ale jak chce go wczytać to pulpit widzę. Błagam o pomoc, jestem strasznie daleko a nie chce mi się tego wszystkiego na nowo przechodzić :( Gram na wersji stalkera 1.006 a priboya 1.3v. EDIT: Zapomniałem dodać iż grę mam z cd action, ale nie stamtąd priboya, tylko bodajże z tej strony wersje 1.3 a patch na 1.005 tez zainstalowałem i każdy save ładnie się wczytywał aż do tego momentu.

- - -

Pomógł by ktoś z moim problemem? Na prawdę był bym zobowiązany.

Uwagi moderatora:

Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim. - Wheeljack

Shitstorm
Wygnany z Zony

Dołączenie: 31 Paź 2012, 17:53
Ostatnio był: 12 Sie 2013, 08:44

Postprzez Gizbarus w 16 Sty 2013, 15:37

Czy za każdym razem, kiedy cię wywala nie masz loga? Może szukasz go w złym miejscu? ;) :P

I jeszcze jedno - czy czasem nie grzebałeś coś w plikach?
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 27 Sie 2024, 20:51
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez Shitstorm w 16 Sty 2013, 19:01

Więc tak, NIC A NIC nie grzebałem w plikach, a loga to mam tylko coś takiego o nazwie xray_ja.log, ale on nic nie waży i nie ma w nim nic. Niedawno normalnie robiłem save'a przy barmanie to normalnie się wczytywał, ale teraz jak go mam i wczytuje koła barmana to widzę pulpit, to wszystko :(

Shitstorm
Wygnany z Zony

Dołączenie: 31 Paź 2012, 17:53
Ostatnio był: 12 Sie 2013, 08:44

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości