[PROBLEM] SGM MOD ShoC

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

[PROBLEM] SGM MOD ShoC

Postprzez Rider w 16 Gru 2012, 15:49

WItam . Mój problem jest spowodowany brakiem wiedzy o tym modzie lub błędem gry. Zdobyłem buldoga dla powinnosci (nie gadałem z kucharzem bo nie zyl ale wiedzialem gdzie jest) i odnosze go , wchodza do baru a tam powinnosc ma mnie za wroga i kilku innych także Generał Woronin i nie moge mu go oddac (jestem w Wolnosci) ale inni powinnościowcy nic do mnie nie maja np. Ci przy wyjsciu na dzicz i magazyny , tylko Ci w bazie, i mowia że wróg przedostał sie na teren bazy i ze trzeba go zlikwidowac itd. Pomóżcie :((
Awatar użytkownika
Rider
Stalker

Dołączenie: 01 Lis 2012, 15:27
Ostatnio był: 17 Lut 2022, 20:33
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: -11

Reklamy Google

Re: [PROBLEM] SGM MOD ShoC

Postprzez nelson82 w 16 Gru 2012, 16:56

Tak na przyszłość - warto dodać do swoich modyfikacji tego mini moda (nowa gra wymagana), który dodaje u Sidorowicza nową opcję dialogową dzięki której będziemy mogli wyprostować swoje relacje ze stalkerami w podobnych sytuacjach.

@Rider - wczytaj wcześniejszy sejw jeżeli masz taką możliwość.
Jeżeli nie możesz to podrzuć gdzieś pliki dialogs_bar.xml (config/gameplay) i stable_dialogs_bar.xml (config/text/pol) z moda na którym grasz. Zakładam, że możesz dojść do barmana i z nim pogadać.
łatwiej już nie będzie
Awatar użytkownika
nelson82
Łowca

Dołączenie: 16 Paź 2011, 00:09
Ostatnio był: 13 Paź 2019, 11:44
Ulubiona broń: --
Kozaki: 130

Postprzez Rider w 16 Gru 2012, 17:00

Tzn co mam zrobic? Mam sejwa od wejscia do baru i od razu mnie leja , wczesniej sa nadpisane ;// a nie chce od nowa grać :((
Ostatnio edytowany przez Rider, 16 Gru 2012, 17:09, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Rider
Stalker

Postprzez nelson82 w 16 Gru 2012, 17:07

Dobra, daj sobie spokój z sejwami. Napisz na których lokacjach jesteś bezpieczny i podrzuć gdzieś foldery gameplay i pol (ten z tekstami) z moda.
Mam pewien pomysł, ale nie wiem czy zadziała.
łatwiej już nie będzie
Awatar użytkownika
nelson82
Łowca

Postprzez Rider w 16 Gru 2012, 17:15

Bezpieczny jestem w barze ale tylko przed ta jakby zaporą z ludzmi powinnosci przez ktora sie wchodzi w głąb baru od strony dziczy , jak przejde przez nia i pojde kawałek dalej to mnie atakują ale nie Ci z zapory tylko tam w głębi. Tamci z zapory sa na zielono

http://przeklej.net/file_details/38597.html
http://przeklej.net/file_details/38599.html

te pliki co mówiłeś czy całe foldery dać?
Awatar użytkownika
Rider
Stalker

Postprzez nelson82 w 16 Gru 2012, 17:31

Zainstaluj tę łatkę http://pliczek.net/index.php?p=39706 i spróbuj dobiec do barmana. Głowy nie dam uciąć, ale możliwe że pojawi się u niego nowy dialog który może ci pomóc.
łatwiej już nie będzie

Za ten post nelson82 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Rider.
Awatar użytkownika
nelson82
Łowca

Postprzez Rider w 17 Gru 2012, 10:30

Mam ten dialog u Barmana , ale nie wiem czemu jak z kims rozmawiam jestem bandyta a w PDA w Wolności , tylko moge poprawic stosunki z samotnikami , z powinnoscia nie , ale kij w to bo juz wylaczylem zwęglacz , tak czy siak dzięki za tą łatke ;p
Awatar użytkownika
Rider
Stalker

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości