Dzięki za ten plik
Ale nadal pozostaje problem z poziomem Magazyny Wojskowe i z "osłupiałym" Krugłowem który ani rusz... w sumie Krugłowa to da sie przecierpieć bo i tak w Jantarze zamiast niego znajduje sie asystent ale co z tymi Magazynami Wojskowymi bo nadal mi grę wywala na pulpit gdy zaczyna ładować się ten poziom
A tak poza tym to teraz jestem nad Jantarem i też gra czasami sie wyłącza gdy zabijam zombie a wcześniej jakoś nie miałem z tym problemu, nawet jak używałem wielu modów i gram na patchu 1.0004 od dosyć dawna
I przypomniał mi sie też pewien śmieszny bug który napotkałem w Agropromie, Dziczy i właśnie Jantarze... na samym początku po wejściu po raz pierwszy na teren Agropromu walczą stalkerzy z żołnierzami, a właśnie że nie walczą tylko stoją i patrzą na siebie osłupieni i na mnie również (żołnierze wyświetlają mi sie jako wrogowie). W sumie było mi to na rękę bo zaoszczędziłem sporo ammo i zabiłem ich z noża ale nie mogłem zabrać im karabinów gdyż nadal trzymali je w rękach i za cholerę nie chcieli puścić... ten sam bug właśnie występuje u mnie w Dziczy gdzie najemnicy "strzelają" sie z naukowcami koło zestrzelonego helikoptera...