Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Witam. Otóż jestem ciekaw czy to prawda że medyk ze Skadovska pije ludzką krew. Na jakichś forach czytałem o tym, ale ludzie mówili że to niby nieprawda. Na tym forum nie znalazłem o tym żadnej informacji. Jeśli jednak to się potwierdzi, to jak można go zdemaskować ?
"Idiota". To nie obelga, to stwierdzenie faktu.
Przyjaciele są jak płatki śniegu. Znikają gdy tylko na nich nasikasz...
Za ten post huubi otrzymał następujące punkty reputacji:
Masz związane z tym zadanie. Nie będę zdradzał o co chodzi, ale zadanie masz ze Skadowska, które dostajesz, chyba od Gonty na znalezienie zaginionego Stalkera.
Jest taka misja on pije ludzką krew ponieważ ma tam jakąś chorobe.Pisze że koło dzwigu i jest tam domek i otwiera się tam dzrzwi i on tam jest poczym strzela sobie w głowe.
- - -
Tak jest takie zadanie ja się troszke z tym męczyłem i wkońcu weszłem koło dzwigów do tego domku podeszłem do drzwi i można je otworzyć.Po czym wejdziemy do niego opowie nam o swojej chorobie i strzeli sobie w głowe
Uwagi moderatora:
Pisz jak człowiek i nie dubluj postów, warn. - Wheeljack
Za ten post StefanStrielok otrzymał następujące punkty reputacji:
Wstrząs ma przekopane, ponieważ jak on mówił, jest uzależniony od hemoglobiny, składnika krwi odpowadającego za jego barwę oraz transport tlenu. Nie wiem jak Wstrząs z tym żył, ponieważ większość przypadków się zamyka w specjalnych zakładach. Wedug mnie, Wstrząs uciekł do Zony po to żeby zaspokoić swój głód oraz uniknąć kary.
Tak to prawda . Nasz doktorek jest uzależniony od chemoglobiny ( krew ) , zabił Gontę oraz kilku innych stalkerów po czym popełnił samobójstwo . Jego kryjówka mięści się obok dżwigów portowych w małej chatce . Leży tam ciało jakiegoś stalkera ( imienia nie pomiętam ) oraz ciało Gonty .
Uwagi moderatora:
Cóż za odkrywczy post. - Wheeljack
Mówi Stalker do Jasia: - Widzisz Jasiu tutaj kiedyś stała cukiernia. Głaszcze go po głowie. - Widzisz Jasiu, a tutaj kiedyś stała elektrownia z Czarnobyla. Głaszcze go po drugiej głowie.
Jestem kieliszkiem . Nalej wódki
Za ten post FireB0X otrzymał następujące punkty reputacji:
Odświeżam stary temat - być może przyda się nowym, biednym graczom bez przyzwoitego ekwipunku, którzy sami na to nie wpadną a, że tyczy się tego tematu...
:
Wykonanie tego zadania jest naprawdę banalnie proste, za to "nagroda" olbrzymia. Za wykonanie misji otrzymujemy rangę "Detektyw" a do naszej szafki w Skadowsku co noc są wrzucanie medykamenty. Nic nie stoi zatem na przeszkodzie, aby spać cały czas (najlepiej do 23, potem znów, znów itd.), podejść do szafeczki, wyciągnąć nagrodę i ją sprzedać. Oczywiście robić to cyklicznie - można naprawdę dużo zarobić sprzedając apteczki dla Sowy. Zarobiłem w ten sposób na Rysia i egzoszkielet. :)
We wrześniu jedziemy do Zony. Chętny? Chętna? Daj mi znać na PW bądź GG!
Za ten post Kriege otrzymał następujące punkty reputacji: