pan kozaq napisał(a):Druga klasa gimbazy. Poza tym to trochę się w harcerstwo bawię oraz zawodowo gram w RPG-i.
Woland napisał(a):Obecnie jestem w trzeciej gimbazjum. Jestem gimbusem a więc. Poza tym nerdzenie i nic nie robienie.
Zadowolony z siebie zaczołem przeszukiwać ciała. I okazało się, że został jeden monolitian, który wziąl mnie od tyłu.
xMarinadumx napisał(a):Witam wszystkich
Jestem Marina, 24 lat
Szukam dobrego człowieka. Jeśli istnieje...
Jestem miłością i sportu... Nadzieję, że rozumiesz
Jest to ciekawe forum dla mnie, więc myślę, że mamy te same zainteresowania
Więc pozwala rozmawiać.
Mój e -mail jest [email protected], Skype xMarinadumx
Wyślij mi swoje foto!
__
dodane później:
Ta fotografia jest uszkodzony , przepraszam!
Nawiasem mówiąc , wszystkie moje zdjęcia tutaj:
http://centredating.com/xMarinadumx/personal_fotos/
hej niezla cizia z ciebie dawaj jutro na remize do nas
W ławie sędziowskiej powinny zasiąść osoby o nienagannej reputacji, z autorytetem oraz darzone powszechną sympatią (np. djcycu, terminus, scigacz czy xionc).
A wszystko to dzieje się za aprobatą i pod czujnym okiem naczelnego fuhrera tego totalitaryzmu- Kowka.
No dobra, tak na pożegnanie przyznam się, że lubię wyjadać tawot z puszki i gotowane w parniku łupiny od pyrek z posypką z kruszonego eternitu, bo azbest pomaga na krążenie. No i czasem żuję uszczelki od dekli od zaworów od sześćdziesiątki.
Niedługo kupuję nowego kompa i przydałaby się nowa gra. Mógłbyś zaklepać dla mnie Risena, bo muszę jeszcze uzgodnić?
EDIT: Jeszcze jakbyś mógł to Cienia.
EDIT2: Kur** jednak nie kupuję, bo mama nie chce dać kasy. Sorki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości