Demon6PL napisał(a):Wie ktoś może jak się dostać do schowka w leśniczówce/obozie bandytów ? Chodzi o schowek SGM w budynku w którym jest jeszcze schowek ze strzelbą i amunicją na poddaszu. Jeśli ma to znaczenie to info o schowku dostałem od Czapy po dołączeniu do bandytów.
EDIT: Jeszcze jedno. Jak zamówiłem broń u żwawego to nie mogę jej odebrać. Mimo iż mam odpowiednią ilość kasy mam tylko opcje że pomyślę, że nie chcę i że nie mam kasy, a pieniądze mam na pewno.
FATAL ERROR
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : ...r. - zew prypeci\gamedata\scripts\sgm_dialogs.script:387: attempt to index global 'outfit_out_slot' (a nil value)
stack trace:
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 502
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'wpn_vintorez_bomber'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report
stack trace:
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Naznaczony221 napisał(a):Witam. Mam mały problem ale nie wiem czy to nie jest błąd instalacji.Chodzi tu o to że jak dochodzę do obozu najemników w jupiterze i wychodzi ten gostek w egzo aby mnie powitać to chyba brakuje mu opcji dialogowej.
TU podaje loga::
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości