Realkriss napisał(a): Dla dzieci - ich zdaniem dobre jest to, co normalne, widziane w bajkach i oglądane w filmach i w dalszej i bliższej rodzinie od urodzenia.

xionc napisał(a):Sorry R(...) ale implikujesz że co? Że dzieci z niepełnych rodzin gorzej sie rozwijają?

Realkriss napisał(a):Z czego przepraszam, z setek ważnych czynników, wpływających na osobowość dziecka jednym jest płeć rodziców?
Widać, że nie masz dziecka i nie masz pojęcia, o czym w ogóle mówisz.
Czyjakolwiek dyskusja z Tobą na temat dzieci jest bezprzedmiotowa.
Można sobie gębę ugadać, ale ludzie: nie wymundrzajcie się na tematy, których nawet nie dotknęliście w życiu.
Otóż, kolego Burntsnow płeć rodziców ma podstawowy i budulcowy wpływ na dziecko.
Ja to wiem, bo wychowywałam sama dziecko 6 lat, jako rodzina jednopłciowa i jednoosobowa.
Zdziwiłbyś się, gdybyś zobaczył, jak zmieniło się dziecko, gdy do rodziny dołączył mężczyzna i jak inaczej kształtuje się to dziecko po 5 latach posiadania standardowej rodziny. Jak wzrosła świadomość społeczna dziecka i jego zakotwiczenie się w społeczeństwie.
Bo dzieci (nie nastolatki, które wchodzą w czas buntu) marzą o tym, żeby mieć normalną rodzinę i żeby nikt się z nich nie śmiał i nie wytykał palcem. Dla dzieci - ich zdaniem dobre jest to, co normalne, widziane w bajkach i oglądane w filmach i w dalszej i bliższej rodzinie od urodzenia. Dzieci nie potrzebują oryginalności i wydziwiania, a bezpiecznie czują się, gdy nikt ich nie wyśmiewa z powodu jakiejkolwiek inności.
Chęć hodowania w domu dziecka jest u homoseksualistów, jak chęć posiadania kolejnego jorkszirka z kokardką.
Bo nie biorą pod uwagę tego, na co narażają swoje "ukochane" dziecko.
Bo piesek ma w dupie, że podwórko sra z niego ze śmiechu. A dziecko cierpi.

Realkriss napisał(a):Ja wymieniłabym raczej: meneli, rodziny patologiczne, rodziny, gdzie na porządku dziennym jest przemoc, alkoholików, narkomanów, karanych pedofili.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości