OneArmyMan napisał(a):Jakoś mi to nie pasuje. Cała gra bez pancerza? Wątpię,żeby Ci się udało,tym bardziej w szpitalu,gdzie co chwila atakuje Cię Monolit.Ale skoro tak uważasz,Twoja sprawa ;]
Wiem że późno odpisuję na tego posta ale nie dam sobie wmawiać że kłamię
Ja nie jestem tarczą strzelniczą by do mnie strzelali. Jestem wytresowany na grach gdzie na kule w cielsku jestem uczulony. Stalker to gra w której nie wchodzi się w anomalie, nie wdaje się w zbyt ostre strzelaniny i niekoniecznie trzeba używać artefaktów. Stwierdziłem że z wiecznie popsutym kombinezonem nie da się chodzić bo tylko dużo waży więc wywaliłem i wagową dziurę po kombinezonie zasypałem apteczkami. No ale jak taki z ciebie gracz że włazisz jak czołgiem w anomalie, dajesz sobie postrzelać do ciebie i leziesz gdzie ino większe promieniowanie to możesz nie wierzyć bo skąd
W modach typu NS, Powrót Szramy, LWR, RMA (ta utrudniona wersja) i wielu podobnych trudnych modach kominezon ma mało do gadania. Jedynie co możesz tam dostać dzięki niemu to inny wygląd. To są co prawda realia SoC ale ja nie widzę wielkich przepaści pomiędzy trudnym modem a CS.