Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Witam. Map problem z Wasianem. Gdy zabiłem sforę psów Wasian dalej siedzi na skale i celuje w powietrze. Tu moje pytanie czy muszę go zabijać, czy może jest jakiś sposób aby go 'zrestartować'?
Gdy go zabiję zdobędę nagranie- mnie natomiast zastanawia czy można go zrestartować przez odpowiednią komendę w konsoli i tym samym pozyskanie informacji w bardziej "humanitarny" sposób.
Zabijając psy, byłeś na tym samym kamieniu co on? Rozmawiałeś z nim i przekazał Ci już wiadomość? Masz zadanie zaliczone? Rola Wasiana na tym się kończy, a u mnie tylko zeskoczył z kamienia przekazał wiadomość, stanął pod najbliższym drzewem i sobie stoi nieruchawo. Zabicie go, niczym nie skutkuje.
Wczytałem sava sprzed przeszukania bazy kopaczy - to samo. Co do czekania - Wyczekałem w sumie 3 dni czasu gry -tyle raczej im powinno wystarczyć Czy jest komenda w konsoli aby dezaktywować wybranego NPC i załączyć go na nowo?