przez tomasz4815 w 06 Wrz 2012, 14:04
Dla dobrotliwego waćpana, duże podzięki winien jestem.
Poczekaj cnotliwy Panie aż mi krasnoludy bimber roboty domowej, "Kozakiem" zwany, dowiozą. To co ostało po biesiadzie ostatniej w zastaw dać rusznikarzowi musiałem.
Dobry znachor jakże mi się trafił to poradź mi jeszcze, mój hrabio, jakim ów systemem tą bestię piekielną pożywić i ile orenów z mieszka mego, wysupłać musiał będę na karmę ową.
A wracając do bateryj wymyślnych, powiedz ile razy klepsydrę godzinną musiał waszmość przekręcać zanim bestyja poległa przeglądając internety królewskie, a ile razy - w morderczych katuszach nim wycieńczona przytomność straciła?
Mistrzów Liga w połowie września startuje i przezacnie by było potyczki wojaków oglądać w internacie będąc. Serce by się radowało jakby bydlę straszliwe nie padło w połowie boju tudzież w dogrywce i spokojnie rzuty karne podziwiać było dane.
Godność moja niebywale promienieje od środka i uśmiecha się pod niebiosa, albowiem technologyja zwana "nVidia OPTIMUS" kreaturze naszej energię gospodarować pomaga. Wszelkie dodatki najwyższej klasy książęcej posiada toteż, w zamczysku moim ciepło powitana zostanie.
Zapytanie jedno jeszcze zlecić muszę - karczmarz owy porządnym ocieka? Bo 2 wiosny temu aparat z mixelectronics zamówiłem. Szrot i badziewie było to zaprawdę. Dużo nerwów straciłem na pierunów siarczystych. Acz na stronie w internetach porządnymi się ociekali. Zacnie by było, bym nabytkiem nowym ze złości po ścianach ciskać nie musiał.
Dobra to nowina, że w królestwie całym oddziały mają, acz na uboczu mieszkam i gońcem królewskim zadowolić się będę musiał.
Ostatnio edytowany przez
tomasz4815, 06 Wrz 2012, 14:44, edytowano w sumie 1 raz