ja wolę jak patche są w internecie i można DOBROWOLNIE pobrać a nie że koniecznie trzeba żeby grać
Nie podoba się Steam czy Origin? Zpier*alaj do sklepu. Proste.
M3Fis70 napisał(a):Nie podoba się Steam czy Origin? Zpier*alaj do sklepu. Proste.
xKoweKx napisał(a):kis104 napisał(a):ale z zastrzeżeniem, że nie mogę nikomu tego filmu wypożyczyć.
A to nie możesz komuś przekazać loginu i hasła do konta? Możesz.
kis104 napisał(a):Ale już niedługo ...
§ 1. Ustalony przez jedną ze stron wzorzec umowy, w szczególności ogólne warunki umów, wzór umowy, regulamin, wiąże drugą stronę, jeżeli został jej doręczony przed zawarciem umowy.
§ 2. W razie gdy posługiwanie się wzorcem jest w stosunkach danego rodzaju zwyczajowo przyjęte, wiąże on także wtedy, gdy druga strona mogła się z łatwością dowiedzieć o jego treści. Nie dotyczy to jednak umów zawieranych z udziałem konsumentów, z wyjątkiem umów powszechnie zawieranych w drobnych, bieżących sprawach życia codziennego.
[...]
§ 4. Jeżeli jedna ze stron posługuje się wzorcem umowy w postaci elektronicznej, powinna udostępnić go drugiej stronie przed zawarciem umowy w taki sposób, aby mogła ona wzorzec ten przechowywać i odtwarzać w zwykłym toku czynności.
bumshaker12 napisał(a):Czy ludzie nie mają się już do czego przypie*dalać ?
Umożliwienie handlu grami z konta steam zniszczy praktycznie ten serwis.
Uwagi moderatora:
A po co te entery? Wiersz piszesz? - Wheeljack
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości