Zdzicho
Jaki to człowiek bywa zabawny... idę do kibla, myje ręce, wracam, nagle sobie przypominam "ku*wa, zapomniałem się wysrać"
[Wczoraj, 12:54] Kuballa44: idę dalej, pa
[Wczoraj, 12:54] Kuballa44: Otwór, cały, pracowałem akurat nad holenderską zaletą.
[Wczoraj, 12:52] Method: E tam, ja bym wolał jednak otworu sobie nie powiększać, już wolę nie zdać
[Wczoraj, 12:51] Kuballa44: No ale, zdałem!
[Wczoraj, 12:48] The Witcher:
[Wczoraj, 12:48] Kuballa44: Nie w ten sposób. xD
[Wczoraj, 12:48] Kuballa44: Tzn, ku*wa
[Wczoraj, 12:48] Kuballa44: A skąd wiedziałeś?
[Wczoraj, 12:47] Terminus: oddałeś się holenderskim kibicom?
[Wczoraj, 12:47] Kuballa44: Z tej okazji aż musiałem sie upodlić.
[Wczoraj, 12:47] Kuballa44: Zdałem, ku*wa.
[Wczoraj, 12:45] Terminus: butelki do skupu?
[Wczoraj, 12:45] The Witcher: Nom.
[Wczoraj, 12:44] Method: I tak nie zdasz.
[Wczoraj, 12:44] Kuballa44: ZDAŁEM.
13:57 Wheeljack : a ja zem odpowiedział "nie mogę teraz rozmawiać, bo mam jeszcze kilka ciał do spalenia"
13:56 Wheeljack odebrałem a babka mówi "dzieńdobry, cośtam, czy jest pan zainteresowany jakaśtam ofertą"
13:55 Wheeljack do mnie też kiedyś dzwonili z jakąs cudowną ofertom
00:55 Glaeken czopek w dupie z rana jak na klacie panienki męska smietana
10:59 atikabubu na onecie tylko terminusy siedzą i plują na siebie cały dzień
10:58 Damianox na onecie to redaktorzy nie wiedzą jak się nazywają
fosio napisał(a):Zresztą mam wyje*ane na takiego cwela i frajera jak ty. Jesteś bezużytecznym sku*wielem całe to forum zostało zje*ane przez takich spammerów jak ty i Sowiecik ku*wo. Piszecie pierdoły a nawet jeśli nie to krótkie posty a macie pretensje jak inna osoba napisze krótki post. Gwiżdże na was bando debili. Ty mnie nie banujesz bo ja odchodzę i mam wyje*ane na administrację i tego forum!! PFFF "FORUM"? TO JUŻ JEST GÓWNO W KLOZECIE A NIE FORUM
WY zje*ane CWELE. WASZE MATKI SĄ OBSRANE JAK ŚWIE W OBORZE. CZYLI TAM GDZIE SIĘ ku*wy URODZILIŚCIE
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości