3.Nie potrzebne rzeczy,bronie,żarcie itp sprzedawaj tylko zaprzyjażnionym frakcjom.
Niezbyt trafna rada. Żarcie sprzedajemy barmanom (ewentualnie handlarzowi bandytów, Zębowi, ale on za chleb daje 2 ruble, za resztę 100% ceny). Bronie sprzedajemy u Czystego Nieba (za Obokany i LR-300 Susłow płaci po 2000 rubli, Sziłow dla porównania ok. 600, pozostali jeszcze mniej), artefakty u Sidorowicza (90% wartości za każdy, Sacharow daje 80%), kombinezony też można w Susłowa (ale nie jestem pewien - nigdy nie mogę zapamiętać, u kogo sprzedawać Wschód Słońca z misji w Agropromie z przejściem do Jantaru - pamiętam tylko, że za kombinezon wart ponad 20000 rubli Drozd w Agropromie i Sziłow w Kordonie płacą po... 212 rubli -.-)
W schowkach nigdy nie ma nic takiego, co można sprzedać za dużą forsę (wyjątkiem jest jedyny schowek z artefaktem w środku - schowek Strieloka), przydatne rzeczy są właściwie dopiero w magazynach wojskowych (ale te raczej będziemy chcieli zachować - głównie amunicja i lepsze apteczki + RPG w bazie wojska + SG 550 w bazie wojska (info kupujemy od Kruka).
Amunicję dobrze jest czasem kupić - na wyższych poziomach trudności można wyciągnąć co najwyżej 15 pocisków z trupa.
Pendrive'y są opłacalne zwłaszcza, jeśli nie musimy kupować info o schowku (2 dyski dla Szarego, 1 dla technika w Kordonie - zapomniałem, jak się dziada nazywa, 1 dla wujka Jara, 1 dla Gromowa i 1 dla Limpida - o resztę trzeba "poprosić"
)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!