Most Wanted 2? Ciekawe co będzie następne, może Undercover 2?
Ludziom z EA kończą się pomysły, więc wypuszczą odgrzewanego kotleta (którego wypuszczają już od Most Wanted).
Kurde, pamiętam jak kiedyś napierdzielałem na PSX w NFS3: Hot Pursuit, NFS4 i NFS: Porsche 2000. Ten ostatni jest jak dla mnie najlepszą częścią serii. Potem nadszedł Hot Pursuit 2, który według mnie był nieco słabszy. Największym bzduryzmem w tej grze był helikopter zrzucający wybuchające beczki.
Pierwszy Underground był świetną grą, wprowadził powiew świeżości do serii. UG2 - pomysły z jedynki sprawdziły się, trzeba było je rozwinąć. Most Wanted - chyba ostatni dobry NFS, takie połączenie starego z nowym. Carbon - pierwszy odgrzewany kotlet. Niby były jakieś nowości jak pomagierzy czy wyścigi w kanionie, ale to za mało. Pro Street - ostatni NFS jaki przeszedłem w całości. Tu mam mieszane uczucia, podobał mi się system modyfikacji pojazdów, ale model jazdy był dziwny (drift w tej grze to jakaś pomyłka). Do tego różne bugi, przez co gra sprawiała wrażenie niedokończonej. Potem generalnie odpuściłem sobie przechodzenie NFS'ów.