Na Wędrowniczej Watrze 2011, na trasie "W górach jest wszystko co kocham", drugiego dnia wędrówki, gdzieś w połowie trasy, okazało się, że mój zasobnik z "szybkimi przekąskami" jakimś cudem się odczepił, nie wiem nawet gdzie i kiedy... na szczęście bardzo miła druhna z grupy co szła z 15 minut za moją grupą, znalazła go i z słodkim uśmiechem oddała go - koszty: paczka żelków i przyjemność rozmowy przez resztę Watry
Związki na odległość to ch*j, a czołgi same się nie zatankują, pamiętaj. Wave
Zostawiasz wóz na parkingu pod Tesco i jedziesz do sąsiedniego miasta to ch*j wie co się z nim może stać. Wave
-Dostawanie piątek z matmy i polaka. -Wspólny wypad z kolegami do jakże zacnego Empiku -Gdy wychodzi nowe czasopismo CD-Action. -Gdy nie bolą mnie zatoki. -Gdy jem żelki -Gdy jem również zacne pianki jo-jo Oraz gdy dostanę jakiś mały prezencik, równie dobrze jestem uśmiechnięty
1. Cieszę się gdy widzę uśmiech bliskiej mi osoby. 2. Kocham jazdę na rowerze gdy jest słoneczna pogoda. 3. Uwielbiam satysfakcjonującą chwilę gdy osiągam swój cel po przez ciężką pracę. 4. Bardzo lubię podziwiać naturę. 5. Wiele radości dostarcza mi również zwyczajne wygłupianie się z kumplami.
Mnie cieszy jak mam wolny czas i mogę w spokoju poszydełkować słuchając ruskiego metalu. A tak poza tym to cieszy mnie jak się ludziom układa w życiu, ja takie dobrze życzące stworzenie jestem
Эх, предатель, ты не страшен. Да ты мой любимый враг!