Tajemniczy.

GhostRider44, Lucjusz, marcel.

KOSHI napisał(a):Wkurza mnie ilość materiałów do przyswojenia na egzamin na uprawnienia budowlane.

M3Fis70 napisał(a): nie używam wszędzie ku*wa
M3Fis70 napisał(a): Gdzie te ch*je były jak mnie kopały dresy i po 2 latach sobie przypomnieli o tym i do sądu mnie zaprosili, no ja dziękuje na pewno pamiętam jak wyglądali. Gdzie byli jak mój kumpel musiał ratować kobietę przed gwałtem i sam do szpitala trafił. Gdzie te szmaty były?
Spisując i wlepiając mandaty takim szarym ludziom jak ja. Już na moim osiedlu patrolu nie widziałem od niepamiętnych czasów, osiedle dresów. Po prostu się boją, ale do mnie jednego samotnego można się przypie**olić.

M3Fis70 napisał(a):no dobra idziem dalej 2 pały (już teraz pały bo ch*je nie zasługują) standardowe u mnie "dobry" była odpowiedź i "uważaj na słowa" przeszli szybko bo w sumie ja byłem szybki (na tramwaj do domciu) to odpowiedziałem takie "dooooobra" i za to te skurw*syny "cho no tu ino" no i stówa. Jestem ku*wa uczniem skąd ja wezmę pieniądz od tak sobie. A dodatku jakieś młode ch*je które pewno chciałby być zaje*iste i nabić "kill'a".

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości