[POMOCY] Problem z misją Kret

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

[POMOCY] Problem z misją Kret

Postprzez Alien* w 30 Wrz 2007, 16:30

Witam , mam pewnien problem z misja , a zwlaszcza z kolesiem Kretem , problem jest taki ze ja i krecik siedzimy pod jakims drzewkiem zeby sie skryc bo nadciagaja oddzialy specjalne ( wojsko ) , pytam sie Kreta czy czegos niewiem o tym ziomku ktorego chce zabic nie pamietam jak on tam mial , Kret mi mowi abym zeszedl na dol pod ziemie i tam szukal czegos , dobra ok zszedlem tam wybilem wszystkich obszedlem wsztko jeszcze raz dokladnie i nic niema , wrucilem sie znowu do Kreta a on mowi " Stalkerzy Pomocy " i nagle Krecik gdzies biegnie oczywiscie ja zanim , i to najbardziej mnie wnerwia biegnie na pierwszy ogien a odrazu wojsko go zabija , tych kolesi z wosjka jest conajmiem z 10 w jednego trzeba wpakowac przynajmniej caly magazynek , i gdy go zabija pisze misja nie udana ,( uratuj kreta) i niewiem co dalej robic czy ten Krecik ma byc zabicty czy co czy musze go ochraniac ale to jest naprawde trudne jak mam odrazu wybic 10 kolesi i to jeszcze wojsko , naprawde jest ciezko i niewiem co robic , ?? help prosze o jak najszybsza odpowiedz !! dzieki z gory
Alien*
Kot

Dołączenie: 30 Wrz 2007, 14:17
Ostatnio był: 30 Wrz 2007, 16:31
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Soviet w 30 Wrz 2007, 16:37

I tak nikt nie skuma o co ci chodzi.

A poza tym jak przyjmujesz zadanie to chyba wiesz o co w nim chodzi?
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 02 Lis 2024, 23:15
Miejscowość: Wow
Kozaki: 787

Postprzez Quinn w 30 Wrz 2007, 17:08

To bug w grze, też go miałem. Otóż gra po rozmowie z Kretem nadal cię do niego prowadzi, byś odebrał nagrodę. I wszystko zaczyna się od nowa - poza tym, że trepy sa już na miejscu.

Musisz zacząc od nowa misję uratuj Kreta, albo olać i iść dalej. Bodaj, aby swobodni iść dalej należy Kreta drugi raz uratować i znów z nim pogadać. On powie to samo, co przedtem.
Awatar użytkownika
Quinn
Ekspert

Dołączenie: 14 Cze 2007, 13:37
Ostatnio był: 10 Cze 2024, 19:44
Miejscowość: Seattle, budynek z elektryczną owcą na dachu...
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 4

Postprzez Alien* w 30 Wrz 2007, 18:23

to jednak oleje ta misje , mam nadzieje ze juz nie bedzie takich wpadek ;/ troche szkoda
Alien*
Kot

Dołączenie: 30 Wrz 2007, 14:17
Ostatnio był: 30 Wrz 2007, 16:31

Postprzez MichalZaq w 12 Lut 2008, 16:33

Trochę późno piszę ale ja też mam podobny problem.
Otóż jak już na dziedzińcu wystrzelałem wszystkich żołdaków i pobiegłem za Kretem w pobliże drzew obok zejścia do podziemi Agropromu, nadal nie miałem zaliczonej misji...dziwne bardzo, tym bardziej że inni mają w porządku tą misję. Potem kiedy wychodzę już z podziemi i drugi raz idę do Agropromu to także mam wołanie o pomoc dla Kreta, tym razem już mu nie pomogłem bo nie dałem rady i go zabili. No i sobie ukradłem dokumenty. No a najgorsze że nie miałem misji żeby odnaleźć skrytkę Striełoka z Doktorem :/ Wiadomo że jeśli nie pójdziemy do skrytki to zakończenie będzie fałszywe (i też takie było).
Rozumiem że jest to bug w grze i teraz mam pytanie-czy jeśli będę jeszcze raz przechodził grę to czy się to powtórzy? Czy lepiej zainstalować jakąś łatkę-jeśli tak to jaką polecacie?
MichalZaq
Kot

Dołączenie: 10 Lut 2008, 17:40
Ostatnio był: 22 Mar 2008, 18:16
Miejscowość: Częstochowa

Postprzez Wasyl w 28 Lut 2008, 19:05

Warto zabic Kreta wtedy sie ma nowy pistolet :P

Warto napisac durnego posta wtedy sie ma nowy warn :P
Nie tolerujemy tu spamu. A tym bardziej braku ogonków (i przecinków, czasem).- МЦ -
Wasyl
Kot

Dołączenie: 19 Sty 2008, 16:44
Ostatnio był: 28 Lut 2008, 22:09
Miejscowość: z Baru
Kozaki: -1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości