Soviet napisał(a):Zobacz a nie boli Cię to że Formuła 1 pożera miliardy dolarów, jak nie biliardy? Za jeden samochód, który i tak rozwalą na pierwszym zakręcie zespoły płacą po 5 mln Euro. Zobacz że za takie pieniądze idzie zrobić mnóstwo rzeczy dla ludu. Wybudować tory kartingowe, skate parki, boiska, orliki. Zrobić mnóstwo rzeczy aby młodzież nie chlałą wódy i browara pod blokiem do późnej godziny w nocy.
A za takie narty co ma Małysz to pewnie można całą wieś kostką brukową obłożyć!

KOSHI napisał(a): Idź pan w ch*j z taką wolnością. Klęczenie na grochu i lanie linijką po łapach jak kiedyś. Był spokój, był. A nie daj Boże, żeby się ojciec dowiedział i został wezwany do szkoły. Wpierdal murowany. A teraz taki tatuś jeszcze cie ochrzani, bo on nie ma czasu chować dziecka, niech chowa szkoła. Tragedia.

NihilusEG napisał(a):ale trochę przeginają z kasą jaka tam sie przelewa. Lepiej było by ja zainwestować. Takie jest tylko moje skromne zdanie
NihilusEG napisał(a):Ogólny przykład. Ja lubię FCB i ich oglądam. Chodzi mi o ich główny stadion. Wiesz ile to kasy poszło i jaki jest ogromny? ; o i śmiać mi się chce że jeden klub na to stać. A jedne państwo CAŁE może o takim pomarzyć ;D

Tajemniczy napisał(a):A potem w takiej szkole twój syn dostanie wpier!@#$ od starszych kolegów i skąd się taki starszy nauczył? Od nauczyciela co go linijką po łapie pokarał. Wszystko ma swoje plusy i minusy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości