Problem ze znalezieniem pendrive'a

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Problem ze znalezieniem pendrive'a

Postprzez kyle27 w 26 Lip 2010, 21:20

mam ten sam problem, u mnie też ten skubaniec leży martwy :(
znalazłem nawet tą skrytkę w której powinien być rzeczony pendrive ale jest pusta
wykonałem już wszystkie misje główne i poboczne do wysypiska włącznie zanim się zorientowałem o co biega i nie chce mi się wracać dla jednego subquesta
chyba już za stary jestem żeby się takimi rzeczami przejmować :wink:
kyle27
Kot

Dołączenie: 26 Lip 2010, 20:56
Ostatnio był: 15 Kwi 2024, 21:58
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Żaruś w 04 Maj 2012, 17:11

Niestety faktycznie nie ma żadnej innej zaplanowanej w grze możliwości uzyskania pendriva. Znalazłem jednak jeden mod który umożliwia rozwiązanie tego problemu.
http://stalker.filefront.com/file/Helio ... _Mod;95248
Jest to jeden z kilku modów które dodają spawn-menu, za pomocą którego można dodawać przedmioty do ekwipunku. Póki co nie znalazłem innych modów które mają w liście możliwych itemów do dodania pendrivy.
Mam nadzieję że jeszcze komuś to pomoże. :+:
Żaruś
Kot

Dołączenie: 04 Maj 2012, 16:38
Ostatnio był: 04 Maj 2012, 17:25
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Postprzez Kpuc w 04 Maj 2012, 17:28

Można tez wrzucić moda który dodaje na start wszystkie pendrive. Lecz trzeba zacząć grę od nowa.
Jak kto chętny, by nie zaczynać od nowa fabuły, można by przerobić skrypt i dodać rozmowę do barmana by dał nam peny - wyższa szkoła jazdy.

Jeżeli spawner nie ma wszystkich penów, to trzeba sobie je dopisać do listy :)
Image
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 28 Wrz 2024, 12:41
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 285

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości