A żebyś wiedział... Sczególnie wkurzył mnie komentarz na interii do jakiegoś newsa o katastrofie kiedy jakiś buc powiedział że słychać przy uderzeniu jak rzekomo Błasik mówi: "Wysokości nabierzcie"

A ja wyraźnie słyszę tak samo jak wszyscy "101 uhodi na wtoroj krug!" Wyobraźcie sobie że jeszcze pełno idiotów pochwaliło tamten niepotwierdzony fakt głosu Błasika i leciało z tym koksem ponawiając ten komentarz

Rozwalają mnie takie głupoty które powołują na swoje umiejętności czy też inne portale.
Znawców to najwięcej z resztą na YT... Co byś nie wstawił zaraz od groma komentarzy. Jak widzę zagraniczne filmiki to nie widzę już wśród tamtejszych komentarzy tyle wyzwisk, przekleństw i znawców od wszego. To u nas tylko takie numery chyba odwalają co zauważył Terminus. I tu też mnie to denerwuje.
Najlepsze chyba jest znane każdemu "Mijota nim jak szatan". Ktoś burknął tekstem: "No wreszcie dreswagena potrzaskało" a za tym komentarzem wielcy rajdowcy, fani BMW, znawcy samochodów i specjaliści od tuningu... Żadnego sensownego komentarza tylko fale łacińskich synonimów...