Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Dżuz w 19 Kwi 2012, 22:12

Domianos napisał(a):Akurat grube baby w leginsach nie są wynaturzeniem... [...] Co by nie mówić homoseksualizm taki nie jest.

A mógłbyś mi wytłumaczyć co uważasz za wynaturzenie i dlaczego właśnie homoseksualizm? Bo ja mam zgoła odmienne zdanie na ten temat.
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 22:10
Miejscowość: Frogville
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Reklamy Google

Postprzez Lucjusz w 19 Kwi 2012, 22:13

No akurat gruba baba co ma doope jak ja plecy ubrana w leginsy i bluzkę z odsłoniętym pępkiem jest dla mnie na równi obleśna jak para całujących się wąsatych gringo i tak samo świadczy, że ma coś nie tak z garem.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez KoweK w 19 Kwi 2012, 22:16

Domianos napisał(a):jacy są wspaniali w swoich leginsach.

Znalazłoby się parę dziewczyn, które zakładają legginsy tylko w tym celu, by podkreślać jakie są wspaniałe i piękne. :E

A co to jest wynaturzenie? Coś nienaturalnego? Czy Matka Natura w zamierzeniu miała to, że będziemy chodzić w lateksowych legginsach? :E </czepialski mode>

A na poważnie: jeżeli coś jest naturalne, to znaczy, że nie może u mnie wywoływać to niesmaku? Rozumiem, że tylko wynaturzenia jak, np. homoseksualizm mogą obrażać moje uczucia dotyczące estetyki?
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 15:03
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez Domianos w 19 Kwi 2012, 22:22

No akurat gruba baba co ma doope jak ja plecy ubrana w leginsy i bluzkę z odsłoniętym pępkiem jest dla mnie na równi obleśna jak para całujących się wąsatych gringo i tak samo świadczy, że ma coś nie tak z garem.

Była mowa o samej "grubej" kobiecie w leginsach.

@Dżuz Wynaturzenie - rzecz, fakt lub zjawisko odbiegające od normy lub niezgodne z naturą. Homoseksualizm jest ewidentnie niezgodny z naturą. Rzeczy powinno nazywać się po imieniu, a nie być obłudnie poprawnym politycznie.

A co to jest wynaturzenie? Coś nienaturalnego? Czy Matka Natura w zamierzeniu miała to, że będziemy chodzić w lateksowych legginsach

Zakładają leginsy żeby przypodobać się płci przeciwnej, co akurat jest w 100% zgodne z naturą.

A na poważnie: jeżeli coś jest naturalne, to znaczy, że nie może u mnie wywoływać to niesmaku? Rozumiem, że tylko wynaturzenia jak, np. homoseksualizm mogą obrażać moje uczucia dotyczące estetyki?

Nigdzie nie napisałem, że kobiety z nadwagą muszą powodować u Ciebie zachwyt. Kiedyś były bardzo pożądane, ponieważ waga podkreślała status społeczny. Dzisiaj czasy się zmieniają tak samo jak wybór partnerki. Jeżeli widok dwóch kopulujących/całujących się facyt nie obraża uczucia estetyki innego mężczyzny, to znak, że coś jest nie w porządku

Za ten post Domianos otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Realkriss, Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Domianos
Łowca

Dołączenie: 23 Lis 2009, 22:32
Ostatnio był: 25 Wrz 2024, 18:16
Miejscowość: Szczecin
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 28

Postprzez KoweK w 19 Kwi 2012, 22:31

Domianos napisał(a): Jeżeli widok dwóch kopulujących/całujących się facyt nie obraża uczucia estetyki innego mężczyzny, to znak, że coś jest nie w porządku

A jak ktoś ma, że tak powiem "wyje*ane"? Dżuz kiedyś bardzo ładnie to określił, zacytowałbym gdybym dokładnie pamiętał. :E
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 15:03
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez Dżuz w 19 Kwi 2012, 22:41

:arrowu: Sam nie pamiętam :E

Domianos napisał(a):Wynaturzenie - rzecz, fakt lub zjawisko odbiegające od normy lub niezgodne z naturą.

Homoseksualizm występuje nie tylko u ludzi. Co w tym niezgodnego z naturą? Poza tym, istnieje pewna ciekawa teoria (wiem, na razie to tylko teoria; aczkolwiek nieźle uzasadniona), że natura celowo stworzyła homoseksualizm. Jak bardzo chcesz to znajdę link i postaram się wytłumaczyć o co dokładnie chodzi :P
I czemu sądzisz, że jestem obłudny? Sam jesteś poprawny politycznie, gdy się czepiasz Kowka, że nazywa grube baby po imieniu :E

Domianos napisał(a):Kiedyś były bardzo pożądane, ponieważ waga podkreślała status społeczny.

Nie one tylko ich majątek :caleb:

Domianos napisał(a):Jeżeli widok dwóch kopulujących/całujących się facyt nie obraża uczucia estetyki innego mężczyzny, to znak, że coś jest nie w porządku

Czy wszystko musi budzić zachwyt u wszystkich, albo wszystko ma się nie podobać na równi wszystkim? Pisałem już, kiedyś, że taki widok nie budzi u mnie żadnych emocji i nie sądzę, żeby było ze mną coś nie tak. Mimo, że mam dziwną, facetopodobną babę w awatarze (czy jakoś tak to było :E ).
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 22:10
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez Universal w 19 Kwi 2012, 22:47

[zdezaktualizowane poglądy z których nie chce mi się po latach tłumaczyć] + [niepotrzebny komentarz, którego po latach bym nie napisał]
Ostatnio edytowany przez Universal, 30 Paź 2025, 19:42, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

Postprzez Lucjusz w 19 Kwi 2012, 22:49

Gdyby homoseksualizm był naturalny to by pary homo mogły mieć dzieci. A skoro nie mogą to znaczy, że natura ich wykluczyła i nie mogą przekazywać swoich genów, coś jak niepłodność. Według mnie homoseksualizm to pomyłka natury, ślepy zaułek. Nikt nie jest nieomylny.
Ostatnio edytowany przez Lucjusz, 19 Kwi 2012, 22:56, edytowano w sumie 1 raz
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...

Za ten post Lucjusz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal.
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

Postprzez Terminus w 19 Kwi 2012, 22:56

Dżuz napisał(a):Homoseksualizm występuje nie tylko u ludzi. Co w tym niezgodnego z naturą?

Oczywiście w każdej populacji występuje mniej więcej stały w danym ekosystemie odsetek osobników homoseksualnych. Podobnie jak występuje mniej więcej stały odsetek płodów z dziecięcym porażeniem mózgowym czy rozszczepieniem kręgosłupa.
Nie sądzę, żeby natura "miała plan". Zwyczajnie część płodów nie rozwija się do końca poprawnie i tyle.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez xionc w 20 Kwi 2012, 06:16

szm napisał(a):Ja jestem z kobietą, która pochodzi z Lublina (ja pochodzę z Białegostoku), i żegnając się z nią po weekendzie spędzonym u niej, nigdy nie przyszło mi do głowy, aby się z nią macać publicznie np. na dworcu. Zawsze żegnamy się w domu. I tyle.

Co ludzie powiedzą? Co sobie pomyślą? Padłem, normalnie jaka pruderia :D
Seks tylko w celu prokreacji, po ciemku i pod kocem.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Terminus w 20 Kwi 2012, 07:50

No tak proszę xionca dobrodzieja; powinni jeszcze na peronie machnąć numerek na pożegnanie. Jacy oni pruderyjni...
No i obowiązkowo, żeby było widać, że on ma gumę na pycie a ona plaster antykoncepcyjny na czole, żeby nikt nie posądził ich o jakieś elementy ciemnogrodu :P
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Przemek77, Universal.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Przemek77 w 20 Kwi 2012, 08:08

Pewnie, może jeszcze w ogóle publicznie napiętnować, zgnoić i wykluczyć ze społeczeństwa ludzi, którzy sprawy seksualne traktują z choćby najmniejszą pruderią i zahamowaniem.
Do odważnych świat należy! Precz z dziewicami i prawiczkami! :/
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.

Za ten post Przemek77 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wojas21.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik