Właśnie masz racje kubek bo pózniej crack mó powie że potrzebne jest aktualizownie cracka a to kolejne minuty pobierania i do tego pewnie ci za chwilę bluuscreen wyskoczy i będziesz musiał grę odkupić koledze jak masz ją jeszcze w napędzie.
Celem moda jest dodanie: wszystkich możliwych lokacji, nowych frakcji,nowych broni,jazdy pojazdami,nowych misji ponad 100 już dodałem,wszystkich pór roku,innych baz frakcji np stalkerzy z bazy powinności i z kordonu mają bazę w x18,dodanie nowych mótków np elektryczna chimera lub bibliotekarz z metro 2033,nowe artefakty takie jak błysk emisji,będą kobitki z damskimi imionami a nie że blondynka nazywa się Dimitriw Gierdialiow,będzie można łączyć bronie tak jak w dead island,będzie można budować bo będą w bazach murarze itp,itd. Narazie nie mam pomysłu na nazwy frakcji ale na pewno jedna to będzie moherzy.
A jakby co nie wiem czy uda mi się wrzucić moda na neta bo tera on waży 2,4 gb.
BARY napisał(a):Genialne opowiadanie odemnie .
Kowek to jest niezły ciołek
Soviet młot kowadło chłop
Prosta to jest nasza rodzina
Tyra cały dzień na polu
Pewnego dnia kowek przyszedł i polożył się na tapczanie
- Hej, baco my elita
- tak elita - potweirdza kowek
- ale z ciebie ciolek
- zaraz ci bana je*ne
no i je*nął i został sam
- Pogrąże sie w masochistycznych myślach. Włożył rękę w kieszeń i zaczął trzepać udo
oooootak BÓÓÓÓL
długie włosy naprężyły się i zaczęły grać a on im na to idźcie spać bo włos się rozciągą
i wena jest sovieta
I wtedy mu stanoł włos na głowie ale włożył go do słoika i zaczął srać
srał tak cały dzień ale penkneła mu nerka i wsio sie wylało
- posprzontać tu
- rozkaz, retardzie
I tak sie kończy opowieść licze że dostane nobla oraz zostane doceniony licze też że dacie mi wzamian moderatora bo to osoba o nicku
Sarmata kazała mi trollować hahaha i jeszcze taki inny a to taka paruwka jest i normalnie nie miałem wyboru bo jestem jego bratem a powiedział
że mi odinstaluje gta jak tego nie wkleje wienc sorki xD
Fragment mojego posta, sam zwróciłem uwagę na końcówkę tego zdaniaPoza tym, to suk... ekhm. wredni goście, naśmiewający się ze stalkerów i z własnych członków.
WHEELJACK I SOVIET TO ch*je
przez Wheeljacktochuj w 26 Kwi 2012, 20:43
KTO SIE ZGADZA NIECH TU NAPISZE
stalkierek2000 w 26 Kwi 2012, 20:44
a kto to wheeljack i soviet??
Książka spodobała mi sie przede wszystkim swą nieliniowością
Re: Shisha Bongo Hookah
szm napisał(a):Może to zwierze przypomina nieco osła? Na przykład taka kura, która przypomina nieco osła, co?
Terminus
Myślę, że na STALKIER998 napadła załoga angielskiej łodzi podwodnej, która jakimś cudem ominęła blokady na Morzu Czarnym, wpłynęła do Dunaju, jakimś dopływem dostała się do nas, potem rurami kanalizacyjnymi podjechała do sracza i zakotwiczyła w oczekiwaniu pana STALKIER998, żeby mu podsunąć do zapalenia fajkę wodną bez zgody mamy
XX2pacXX napisał(a):Była jusz premiera tego S.T.A.L.K.E.R. 2 Można ją kupić albo sciągnoć
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości