przez mathus92 w 26 Wrz 2007, 21:10
Tutaj to i ja dorzuce swoję ;]
Mianowicie: jest to najbardziej debilny i poje**** pomysł na jaki możnabyło wpaść, w szczególności w szkole, do której ja chodze. Dlaczego? Nie dość, że za takie gówno (u nas marynarki są, blee ;]) zapłacić mamy 100zł, a sam materiał kosztował jakieś 10 zł (!!!) i są albo zamałe o jakieś 3 rozmiary, albo za duże o jakieś 3 rozmiary, to jeszcze kupić mamy je na niecały rok! Wracając do szkoły, to powiem, że chodzę do gimnazjum przy liceum ogólnokształcącym, a że licealiści mundurków nie mają (a jest ich 8 razy tyle co gimnazjalistów), to tłumaczenie się, że mundurki są po to by nikt obcy nie wszedł do szkoły jest po prostu zdrowo poje****! Najlepsze jest to, że logo naszej szkoły zostało przyszyte na mundurkach lewą stroną i na niektórych nawet do góry nogami! Cóż jeszcze mogę powiedzieć? Otóz zgadzam się z tobą całkowicie, Quinn. U nas w szkole jest paru pupilków nauczycieli, którzy za nic dostają oceny bdb. Podam przykład z lekcji:
Nauczyciel(N): Umiesz o węglu?
Uczeń: Tak.
N: Dobrze, masz piątke.
I co to ma być?! Ci wszyscy ministrowie edukacji powinni się chociażby czymś takim zająć, a nie wymyślać jak nałożyć na ucznia nowe opłaty!
Teraz przepraszam za wszystkie bluzgi, ale jestem po prostu mocno wnerwiony. Pozdrawiam,
Mathus92