Handlarze w Prypeci albo po drodze??

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Handlarze w Prypeci albo po drodze??

Postprzez maciejko01 w 20 Wrz 2007, 15:20

I jeszcze musze zadac pytanie apropo Prypeci, bo mam spory problem. Wychodze z x10 mam 300 naboi do kałacha.

PYTANIE BRZMI:
Czy w Prypeci albo po drodze do niej sa jakies sklepy typu Barman albo Sacharow?????
Bo wracac sie przez cały czerwony las do baru to troche ciezko szczególnie ze mam 3 apteczki i kilka bandaży.
maciejko01
Kot

Dołączenie: 14 Wrz 2007, 21:03
Ostatnio był: 08 Lis 2008, 16:20
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez weasel w 20 Wrz 2007, 15:25

Nie ma.Będziesz się musiał wrócić do magazynów ( o ile nie jesteś w konflikcie z Wolnością).Chyba, że zainstalujesz sobie moda, który pozwala na handel w parkingu podziemnym w Prypeci ( chociaż nie wiem jak z jego kompatybilnością).
Awatar użytkownika
weasel
Stalker

Dołączenie: 20 Cze 2007, 23:41
Ostatnio był: 08 Sie 2020, 14:46
Miejscowość: Gdzieś w Lubuskim
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Combat Chaser
Kozaki: 10

Postprzez SithLord w 20 Wrz 2007, 15:35

A ile wiem to nie ma takich. A amunicji peło jest w trupach tych 5.56x45 Weź se jakiegoś TRs'a albo SGI. Ps. CO TY TAM ROBISZ Z KAŁACHEM!!! nie no taki żart. Ja całego stalka przeszedłem z tym kałaszkiem ze skrytki stierloka :P . Serio!!

Edit: Weasel. Wyprzedziłeś mnie :P
Image

Stalker Clear Sky <- Nadzieja na lepszego stalka
Awatar użytkownika
SithLord
Stalker

Dołączenie: 04 Wrz 2007, 20:50
Ostatnio był: 08 Lip 2008, 16:48

Postprzez yarpen w 21 Wrz 2007, 08:41

uskutecznij szaberek i masz ammo. trupom się nie przyda. poza tym jak się trochę pogra w stalkera to sie okazuje że nawet najlepszej broni czy amunicji nie trzeba kupować, znajdziesz ją lub zabierzesz. tak samo jak kombinezony. na upartego można grać nic nie kupując uhandlarzy..
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 21:16
Ostatnio był: 19 Lip 2023, 22:29
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Postprzez Microtus w 21 Wrz 2007, 09:37

na upartego można grać nic nie kupując uhandlarzy

Tak ale na najniższych poziomach trudności. Na wyższych zostawiają po 8 naboi więc mniej niż wystrzelasz by ich ubić.

Co do problemu maciejko01 to zawsze zostaje opcja "run like hell",
bez kłopotu można olać wrogów w czerwonym lesie i dobiec do magazynów (no chyba, że na psiarnie trafisz).
a u freedomersów jest sporo do kupienia.
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Kozaki: 106

Postprzez mathus92 w 21 Wrz 2007, 14:24

Microtus napisał(a):Tak ale na najniższych poziomach trudności. Na wyższych zostawiają po 8 naboi więc mniej niż wystrzelasz by ich ubić.

Z tym się całkowicie nie zgadzam ;]. Po pierwsze na najwyższym zostawiają po max 4 naboje, a po drugie, jak ktoś potrafi strzelać to jeden nabój na jednego przeciwnika (inaczej jest z mutantami, ale niektóre też można jednym strzałem zabić).
Do tematu powiem tylko, że lepiej się wrócić z czerwonego lasu do magazynów wojskowych i tam dokupić amunicję, bo w Prypeci większość wrogów jest na dachach, na które nie można wejść (chyba, że ktoś używa moda) i amunicji nie pozbierasz dużo.
PS: witam wszystkich ponownie po dość długiej (20 dni?) nieobecności ;]. Pozdrawiam,
Mathus92

EDIT:
Czemu mi się podpis nie wyświetla? ;]
Awatar użytkownika
mathus92
Stalker

Dołączenie: 25 Cze 2007, 23:29
Ostatnio był: 14 Sie 2010, 18:17
Miejscowość: Zakopane

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości