Jestem tutaj i cały czas byłem.
TFW to moje (aktualne) dziecko, a dzieci się (z zasady) nie porzuca.
Jedyne co mi przeszkadzało w pisaniu to praca (moja prawdziwa, nie TFW), która ostatnio pochłonęła mnie doszczętnie. Od razu uczciwie powiem, że od mojej ostatniej wypowiedzi przeczytałem wszystko (ktoś tam pisał, że na pewno nie przeczytam
), ale też nic z modem w tym czasie nie zrobiłem. Moja przerwa była spowodowana jednak nie tylko chęcią zdobycia zarobku, lecz też narastającą frustracją spowodowaną pracami nad modem. Zauważyłem, że moje wypowiedzi stawały się coraz bardziej ogólnikowe, cyniczne, a czasem nawet aroganckie. Mam nadzieję, że wszyscy się ze mną zgodzą, iż był to wyraźny sygnał do zrobienia sobie przerwy. Starałem się kilka razy coś poprawić, ale przychodzę do domu późno, i zazwyczaj jestem tak zmęczony, że jestem w stanie oglądnąć tylko jakiś film, i nawet to wymaga już wtedy wysiłku. Ale do sedna:
Logi z błędów, które wrzucacie są już dawno poprawione. Zrobiłem to jeszcze przed moimi "wakacjami". Idą święta to może będę miał chwilkę aby w końcu spakować i wrzucić oficjalnego patcha z fixami AI oraz dropami z PDA dla Pawlowicza.
Po raz kolejny - nowych broni nie dodam. Nie widzę takiej potrzeby. Rozszerzyliśmy asortyment tylko z tego powodu, że broni klasy
karabin szturmowy było nieproporcjonalnie więcej niż karabinów snajperskich, pistoletów maszynowych czy strzelb.
@ Crew - Mod o nazwie
Faction Commander powinien być tym, co potrzebujesz. Wzmacnia AI frakcji bez wpływu na fabułę.
Widzę, że duża cześć z was jest już bardzo obeznana z TFW, i cieszy mnie, że nie muszę odpowiadać na wszystkie pytania sam.
Cieszę się też, i dziękuje za wyrozumiałość w sprawie mojej nieobecności. Bałem się, że czeka mnie tu fala nienawiści.
W każdym razie, prace nad modem zostają oficjalnie wznowione i możecie oczekiwać updatetów.