atakujący strażnicy ^^

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

atakujący strażnicy ^^

Postprzez Hendrix w 14 Wrz 2007, 12:34

W momencie przejścia z Dziczy do Baru, stojący na samym początku mapy strażnicy ni z tego ni z owego zaczynają do mnie strzelać, a na mapce automatycznie zmieniają kolor na czerwony. Towarzyszy temu komunikat o wdarciu się na teren wroga i prośby o zlikwidowanie go. Jednak tylko ci straznicy mają do mnie jakieś wątpliwości, które chcą rozwiązać w niepacyfistyczny sposób :wink: . O co tu chodzi??? Skąd ta agresja nagłą u nich?? I czy można coś poradzić...
Since this is a 44 Magnum, the most powerful handgun in the world and would blow your head clean off. You've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky" Well... do you, punk??

Image
Hendrix
Kot

Dołączenie: 14 Wrz 2007, 12:08
Ostatnio był: 20 Gru 2010, 12:08
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Slawmir w 14 Wrz 2007, 13:17

Widocznie musiałeś w którymś momencie gry zaatakować jakiegoś gościa z Powinności i wtedy od razu stają się Twoimi wrogami.

Druga możliwość - jakiś błąd do gry się wkradł.

Rozwiązanie - torować sobie drogę kulami, znaleźć wcześniejsze save-y, w których problem jeszcze nie występował lub posłużyć się modami (byćmoże są takie które zmieniają nastawienie frakcji wobec bohatera)
Slawmir
Kot

Dołączenie: 04 Lip 2007, 11:05
Ostatnio był: 03 Cze 2011, 16:55
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Hendrix w 14 Wrz 2007, 14:16

hyhy no to będzie jatka w takim razie bo niestety nie zapisałem jak mi się zdaje :) ale tak jeżeli już mam zabrać jakieś stanowisko to chyba rzeczywiście bąłd się jakiś wkradł bo z nikim przyjacielsko nastawionym nie wojowałem... dzięki!
Since this is a 44 Magnum, the most powerful handgun in the world and would blow your head clean off. You've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky" Well... do you, punk??

Image
Hendrix
Kot

Dołączenie: 14 Wrz 2007, 12:08
Ostatnio był: 20 Gru 2010, 12:08

Postprzez nagyatsu w 14 Wrz 2007, 20:00

Hah ja bym tam się wolał z Powinnością nie tłuc... Bardzo dużo questów od nich jest...
Awatar użytkownika
nagyatsu
Łowca

Dołączenie: 21 Cze 2007, 21:25
Ostatnio był: 24 Sie 2015, 18:02
Miejscowość: krk city
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Postprzez Nieznany w 26 Wrz 2007, 19:53

Ja tam też jestem przyjacielski,ale mój kuzyn ten strzela do wszystkich, już ma ponad 2500 pkt. w rankingu i dopiero do elektrowni się wybiera,a co do tematu to do mnie raz grupka samotników strzelała bez powodu (ja przynajmniej powodu nie widziałem) ,lecz gdy wziąłem wcześniejszego sejwa wszystko było dobrze,a może zadarłeś z Powinnością gdzieś nad Jantarem widziałem jak kilku tam się kręci raz też jednego postrzeliłem "przez przypadek". :)
Nieznany

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości