Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam. Po zainstalowaniu gry nie mam w niej katalogu /gamedata. Grę przeszedłem ale teraz gdy przychodzi do modów to nic nie moge zrobić bo jak wkleje gamedata który jest z moda to gra wykjrzacza sie zaraz po uruchomieniu.
PS: Znalazłem moda który zwiększa udźwig ale w nim jest ponad 2.5 tony a to "mała" przesada pozmieniałem w plikach wszytko wg tutka który jest na forum ale dzieje się to samo co wyżej czyli wyżuca mnie po chwili wchodzenia do gry.
Nie jest to problem sprzętu ponieważ przeszedłem grę na średnich ustawieniach i nie było żadnego problemu.
Stworzyć oznacza zrobić nowy folder i nazwać go gamedata. Niezbyt trudna sprawa.
A wrzucić do niego możesz co chcesz - jak to do folderu
Generalnie chodzi o mody - ściągasz czytasz readme i robisz według instrukcji.
War. War never changes... Bury zapraszam do lektury :)