Mam w planach zrobienie właśnie stroju z clear sky na bazie M-65 Kosztuje 150zł ale ma kaptur oraz da się w niej odpiąć podpinkę wiec w cieplejsze dni nie będzie aż tak gorąco.
http://www.marketbhp.pl/of_oddech.html -tu jeszcze jest ta fajna maska z dwoma małymi filtrami po bokach. Wystarczy przemalować na odpowiedni kolor i gitara
w lewo i w dół
Za ten post dienonych otrzymał następujące punkty reputacji:
Zerknąłem na zdjęcia w linku powyżej. Jest zdjęcie egzo dla powinności... gość wygląda jakby nosił kompa na plecach . Przy "spodniach" trochę się namęczył.
Skoro znów dyskutujemy o tych samych fotkach ( ), to powiem, że autorzy podeszli do sprawy profesjonalnie. Wiadomo, za tym pewnie poszedł niezły budżet, nie to co większość z nas (jak w moim przypadku - to pożyczone, to znalezione za pół ceny...), ale tak czy siak wykonanie nie wygląda tak sztucznie jak można by się obawiać. Jest pr0
Jos jak skombinowaliście te stroje monolitu co na zdjęciu pokazałeś pare stron temu. Pytam bo sam chce Monolitu a tu proszę, jak ładnie. Chodzi mi głównie o link do nabycia stroju, ew. dodatków.
Wchodzi stalker do autobusu, a tam kontroler. Bez obaw prawdziwi faceci nie boją się wchodzić od tyłu...-Zulus
Za ten post Majcher otrzymał następujące punkty reputacji: